Hargreaves: United er tilbage ved sit gamle jeg

Den tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves, som vandt både Premier League og Champions League med klubben, mener, at fansene har fået den klub, som de elsker, tilbage.

Alle på Old Trafford smiler. Underholdningsværdien på grønsværen er tilbage. Det er det gamle United, som er tilbage. 

Sådan siger Owen Hargreaves overfor BT Sport. Den canadiskfødte englæder, som tilbragte fire stærkt skadesplagede sæsoner i Manchester United fra 2007 til 2011, kan mærke optimismen boble i sin gamle klub, efter at Ole Gunnar Solskjær er blevet ansat. 

– Alle havde forventet, at formen ville blive forbedret. Men det er måden, som de gør det på, der begejstrer. Alle på Old Trafford smiler, selv ude foran stadion, udtaler Hargreaves, der i dag arbejder som fodboldekspert. 

– Den gamle stil er tilbage, The Theatre of Dreams har sine entertainere tilbage, og det er spændende tider.

– Jeg tror, at Manchester United kan bygge ovenpå det her og finde en måde, som de kan konkurrere med Manchester City og Liverpool, siger Hargreaves. 

I øjeblikket bygger holdet videre på deres fem sejre i streg i Dubai, hvor de er på kort træningsophold. På søndag venter Ole Gunnar Solskjærs første store test, når holdet gæster Tottenham på Wembley. 

Forrige artikel

Sportenrejser.dk fjernet fra Manchester Uniteds sorte liste

Næste artikel

- United har allerede lavet den bedste handel for Solskjær

ANNONCE