Heinze alligevel til OL

Holdet kommer nemlig til at undvære den nyindkøbte forsvarsklippe, Gabriel Heinze, i Premier Leagues første 4 kampe, på grund af han er blevet indkaldt…

Holdet kommer nemlig til at undvære den nyindkøbte forsvarsklippe, Gabriel Heinze, i Premier Leagues første 4 kampe, på grund af han er blevet indkaldt til verdens mest ligegyldige turnering, for fodboldlandshold – De Olympiske Lege. Det skriver soccernet.

Dermed kommer Sir Alex til, at mangle både supertalentet, Cristiano Ronaldo, og Gabriel Heinze, der er udset til at skulle spille den hårde hund, efter Quinton Fortunes skade.

Heinze, der kan blive den første Copa America vinder i Manchester United, mister også den første kvalifikationskamp til Champions League, på lige fod med Ronaldo.

Da OL er en turnering for spillere under 23 år, bliver Gabriel Heinze (26), en af de 3 spillere, der alligevel må udtages. Argentinas landstræner, Marcelo Bielsa, har desuden valgt Valencias Roberto Ayala og Inters Kily Gonzalez til at spille i turneringen.

Hvis Argentina skulle blive slået ud, kunne man jo håbe på en snarlig hjemkomst til Heinze, men da Argentina er placeret i gruppe C med Australien, Tunesien, samt Serbien-Montenegro, ser den mulighed desværre ikke ud til at blive til noget.

Forrige artikel

Hjemme godt - Ude bedst

Næste artikel

Kleberson vandt over Forlan

ANNONCE