Hjemme godt – Ude bedst

Carrington er blandt Europas største og mest luksuriøse træningsanlæg og bliver nok kun overgået af AC Milans nye træningsanlæg, som åbnede sidste år. Men…

Carrington er blandt Europas største og mest luksuriøse træningsanlæg og bliver nok kun overgået af AC Milans nye træningsanlæg, som åbnede sidste år.

Men selvom Uniteds spillere er vant til det store træningsanlæg derhjemme, så var begejstringen enorm, da holdet igår checkede ind på Philadelphia Eagles´ nye træningsanlæg, som de har fået lov til at låne.

NFL-holdet fik nyt træningsanlæg i 2001, dvs. det er næsten ligeså gammelt som Carrington, men i USA skal alt jo bare være større – OG DET ER DET!
Alene vægtrummet er 2.400 kvadratmeter stort.

“Antallet af udstyr og pengene vi har brugt på det her er uden sammenligning i NFL.
Alle spillere, som har været her, har alle været dybt imponeret og sagt “Det her er utroligt. Jeg har aldrig set noget lignende.” Jeg tror, at de vil blive ret glade for at træne i disse omgivelser.
Det er åbent, rum-agtigt og lyst. Alt er sat op så det maksimerer effektiviteten,” udtaler Mike Wolf, som arbejder som styrketræner hos NFL-holdet.

Det over 1.000 kvadratmeter store træningsrum indeholder 3 terapi-pools.

“Vi har den bedste terapi-pool i hele branchen. Den største pool har et hydraulisk system, som gør at spilleren svæver fra bunden, så han bogstaveligt talt kan gå i poolen. Det hele styret af en fjernbetjening,” udtaler den ledende fysiske træner, Rick Burkholder, til Sporting Life.

De to yderligere pools er to spaer, hvor den ene er forholdsvis kold og bruges til at nedkøle musklerne efter dagens træning.
Den anden er varm og bruges i forbindelse med opvarmningen,” udtaler Burkholder.

United skal spille imod FC Bayern München på søndag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Drømmen brast sammen for Stewart

Næste artikel

Heinze alligevel til OL

ANNONCE