Heinze skal hjælpe Meulensteen til triumf

Reene Meulensteens tropper bliver med sejr mod Aston Villa i lørdagens match næsten med garanti vindere af Premier Reserve League North – som man også…

Reene Meulensteens tropper bliver med sejr mod Aston Villa i lørdagens match næsten med garanti vindere af Premier Reserve League North – som man også vandt sidste år.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Birmingham-klubben og De Røde Djævle fører tæt parløb i toppen med United som en lille førerhund. Vindes kampen i morgen ser det imidlertid ud til, at Villa må afblæse jagten og United kan se frem til at få et forsøg i bøssen, når det handler om at genvinde Premier Reserve League, som man også gjorde sidste år.

Dengang slog man Charlton i finalen, og vinder man den regionale liga skal man op mod Tottenham i finalen. London-klubben har på suveræn vis vundet i syd, og Heinze skal altså i første omgang hjælpe til med at sikre, at Spurs´ modstander i finalen kommer til at hedde Manchester United.

Heinze har de seneste to kampe varmet bænk i samtlige 90 minutter, og klarer han ellers testen på reserveholdet lørdag, er der gode muligheder for, at Heinze får spilletid inden sommerferien. Dermed får han formentlig også styrket sit VM-kanddatur.

Forrige artikel

United får tilskud

Næste artikel

Heinze klarede testen

ANNONCE