Herrera: En af de bedste dage i karrieren

Tomålsskytten Ander Herrera var i højt humør efter dagens 3-1-sejr over Aston Villa.

Det tyder på, at Ander Herrera får en ekstra god påske. Ovenpå eftermidaggens Premier League-sejr over Aston Villa, var den lille spanier ikke til at skyde igennem: 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det var en fantastisk dag. En af de bedste i min karriere. Det er første gang som professionel, jeg har scoret to mål i en kamp, så jeg er meget glad, udtalte Herrera til MUTV. 

Dagens lykkelige spanier ligger nu nummer fire på Manchester Uniteds interne topscoreliste for sæsonen med seks mål i 24 kampe. 

Klar til derbydag 

De tre point rykker “de røde djævle” op på tredjepladsen i Premier League – ét point foran bysbørnene fra Manchester City, der først spiller mandag. 

Med mindre de lyseblå taber til Crystal Palace, erorbrer Vincent Kompany & co. hurtigt pladsen tilbage. Men måske er det kun på lånt tid. I næste runde er der Manchester-derby på Old Trafford, og skal man tro Ander Herrera, kommer kampen på det helt rigtige tidspunkt. 

– Vi er på rette vej, vi er i rette form, vi har momentum, og vi er klar til derbykampen. Det bliver en fantastisk kamp foran vores tilskuere, sagde Herrera til MUTV. 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal vil se flere afslutninger

Næste artikel

Wilfried Zaha taler ud om United-fiasko

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share