Herrera: En af de bedste dage i karrieren

Tomålsskytten Ander Herrera var i højt humør efter dagens 3-1-sejr over Aston Villa.

Det tyder på, at Ander Herrera får en ekstra god påske. Ovenpå eftermidaggens Premier League-sejr over Aston Villa, var den lille spanier ikke til at skyde igennem: 

– Det var en fantastisk dag. En af de bedste i min karriere. Det er første gang som professionel, jeg har scoret to mål i en kamp, så jeg er meget glad, udtalte Herrera til MUTV. 

Dagens lykkelige spanier ligger nu nummer fire på Manchester Uniteds interne topscoreliste for sæsonen med seks mål i 24 kampe. 

Klar til derbydag 

De tre point rykker “de røde djævle” op på tredjepladsen i Premier League – ét point foran bysbørnene fra Manchester City, der først spiller mandag. 

Med mindre de lyseblå taber til Crystal Palace, erorbrer Vincent Kompany & co. hurtigt pladsen tilbage. Men måske er det kun på lånt tid. I næste runde er der Manchester-derby på Old Trafford, og skal man tro Ander Herrera, kommer kampen på det helt rigtige tidspunkt. 

– Vi er på rette vej, vi er i rette form, vi har momentum, og vi er klar til derbykampen. Det bliver en fantastisk kamp foran vores tilskuere, sagde Herrera til MUTV. 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal vil se flere afslutninger

Næste artikel

Wilfried Zaha taler ud om United-fiasko

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share