Herrera hylder United-trio

Herrera mener, at United ikke er langt fra mesterskabskampen og specielt tre spillere kan gøre forskellen.

Manchester United rider på en bølge og med en ubesejret stime på 11 kampe i Premier League er der optimise at spore frem mod genstarten, men også den kommende sæson.

I et interview med The Athletic hylder Ander Herrera specielt tre United-spillere i Pogba, Rashford og Martial, som han mener kan blive nogle af verdens bedste og bringe mesterskabet hjem til Old Trafford.

– De har kvaliteten til at være blandt de 10 bedste i verden, fortalte Herrera til The Athletic.

– Hvorfor beundrer vi Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo eller Eden Hazard, som jeg også synes er nogle af de bedste i verden? Vi beundrer dem, fordi de bevarer formen i lang tid.

– Hvis de gør det, bliver de (Pogba, Rashford, Martial, red.) … måske ikke Messi eller Cristiano, fordi de er unikke i fodboldhistorien … men de kan blive top fem eller top 10, men de skal gøre det i lang tid og holde formen oppe .

– Det er det samme for Paul [Pogba]. Rashford er på vej til at gøre det. Og Paul [Pogba] kan blive den bedste midtbanespiller i verden, hvis han fortsætter med at spille de kampe, hvor vi alle er forbløffet over ham.

– Men at holde den (formen, red.) på dette niveau er det vanskeligste i fodbold. At at holde den søndag-onsdag-lørdag, hver gang. Hvis disse tre kan gøre det, vinder Manchester United snart Premier League, helt sikkert.

Ander Herrera har også udtalt sig om sit United-exit. Du kan læse nyheden her.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Manchester United-legenden Tony Dunne død, 78 år

Næste artikel

Lokalavis: United aflyser træningskamp mod Stoke i sidste øjeblik

ANNONCE