Herrera ikke overrasket over PSG-snak

Ander Herrera er ikke overrasket over de mange rygter, der har været om et muligt skifte væk fra Manchester United.

I den seneste uges tid har flere medier meldt historien om, at Ander Herrera skulle være på vej til PSG, når hans kontrakt i Manchester United udløber til sommer. Det overrasker ikke hovedpersonen selv.

– Det er kun logisk (at der kommer rygter om et skifte, red.), når jeg har tre måneder tilbage af min kontrakt. Jeg tænkte nok, at der var en historie, der ville komme ud. Det tager jeg ikke så tungt. Jeg fokuserer bare på at spille fodbold i den næste halvanden måned, udtaler Herrera til El Periodico.

Det er dog fortsat et faktum, at Manchester United og Ander Herrera endnu ikke er blevet enige om en forlængelse, og i skrivende stund udløber Herreras kontrakt allerede til sommer. Ander Herrera var også i vildrede over situationen, da han blev spurgt ind til fremtiden.

– Resten er op til min agent. Både omkring den mulige forlængelse og hvis man snakker med en ny klub om, at jeg skulle forlade United.

Ander Herrera har dog aldrig lagt skjul på sin forkærlighed for Manchester United, og det virker fortsat klart, at han ønsker at blive.

– Jeg nyder at være i den største klub i England. Fansene elsker mig, de har behandlet mig fænomenalt og min pligt er at lytte til dem. Men ærligt talt aner jeg ikke, hvad der kommer til at ske, siger Herrera.

 

Forrige artikel

Dortmund afviser Sancho-salg

Næste artikel

EU straffer Nike: Salg af United-produkter begrænset

ANNONCE