Herrera: Lige nu er vi bedre end City

Manchester United er i øjeblikket i bedre form end Manchester City, hvis man spørger Ander Herrera.

United har længe været og er stadigvæk i overhængende fare for at misse Champions League for anden gang på tre sæsoner, men der er dog blevet halet ind på Manchester City på den adgangsgivende fjerdeplads.

Efter to sejre i træk først mod City og siden mod Everton er United nu igen i spil til de vigtige billetter, men det kommer til at kræve næsten fuldt hus i resten af sæsonens kampe, og så skal City også smide point.

Men United har fundet troen på det, og ifølge Herrera er det ikke usandsynligt med kvalifikation til den fineste klubturnering næste sæson.

– United burde være med i Champions League hver sæson. Vi spillere er forpligtede til at kæmpe til det sidste, og jeg synes, at vi har kvaliteten til at være med, udtaler spanieren ifølge SkySports.

– Manchester City har en bredere trup og meget dygtige spillere, men vi slog dem sidst på deres bane, så jeg synes, at vi i øjeblikket er bedre end dem. 

United er bedre mod topholdene

United har i denne sæson været stabile mod topholdene, men holdet har smidt dumme point mod på papiret nemmere modstandere. I ni kampe mod henholdsvis Arsenal, Liverpool, City, Chelsea og Tottenham er det kun blevet til et nederlag.

På søndag møder United Tottenham på White Hart Lane, og Herrera har også tillid til holdet på grund af den gode statistik mod de – på papiret –  bedre hold i ligaen.

– Samtidig får vi muligvis Rooney med igen, og det er altid en styrke. Han er vores topscorer i denne sæson, og det er altid bedre for holdet, når der er mere konkurrence.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg ville have Neuer

Næste artikel

Medie: Van Gaal fortsætter i United

Relaterede artikler
Total
0
Share