Herrera: Vi frygter ikke Arsenal

Der er respekt for Arsenal i spillertruppen, men Ander Herrera understreger, at holdet ikke frygter dem.

Premier League er sat på pause i weekenden. Nu skal der igen gang i FA. Cuppen, hvor United skal op imod rivalerne fra London. Der har igennem årene været udkæmpet nogle fantastiske slag mellem to af engelsk fodbolds mest vindende klubber. Her på sitet husker vi med glæde tilbage på d. 28/8-2011, hvor Arsenal blev sendt tilbage til London med en syngende 8-2-lussing.

Meget er sket siden 2011, og med det nuværende United spil, vil det nok ikke være utænkeligt med en gentagelse af dette resultat. I truppen hersker der respekt for Arsene Wengers tropper, men der er ikke nogen der frygter dem, understreger Ander Herrera.

– Nu ser vi allesammen frem mod Arsenal i FA. Cuppen. Vi har en meget god chance for at vinde et trofæ i denne turnering i år. Selvfølgelig ved vi, at Arsenal har spillet god fodbold på det seneste, så respekten skal være der, siger Herrera til MUTV.

– Vi er Manchester United, vi frygter dem ikke. Vi spiller på hjemmebane, og det er vigtigt, for vi får brug for fansene til at sikre os sejren.

Kampen mod Arsenal spilles mandag.
 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blind: Det handler ikke om de andre hold

Næste artikel

Jonny Evans: Jeg spyttede ikke Cisse

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share