Jonny Evans: Jeg spyttede ikke Cisse

Jonny Evans har igennem Manchester United udsendt en personlig meddelse, hvori han afviser at have spyttet på Papiss Cisse under gårsdagens kamp.

Der var fyldt med tv-billeder i dagens aviser i England, hvor flere medier hævdede at Jonny Evans havde spyttet på Newcastles Papiss Cisse under gårsdagens sejr på St. James’s Park.

Men den antydning afvises på det kraftigste af spilleren selv. Gennem Manchester United har Jonny Evans udsendt følgende besked:

– Jeg blev fuldstændig chokeret over at se den mediedækning der var her til morgen over gårsdagens kamp. Jeg vil gerne slå fast at jeg ikke spyttede på Papiss Cisse.

– Jeg kan ikke genkende nogen form for spytning undervejs og gik ud fra at opmærksomheden var rettet imod den tacking der blev sat ind. Jeg snakkede med Papiss Cisse undervejs i kampen og det bør være klart ud fra tv-billederne at det kom som en overraskelse for mig at jeg blev anklaget for at have spyttet.

– Det er ikke en del af min karakter eller natur at spytte på nogen som helst og det er heller ikke noget jeg har gjort tidligere, ej heller agter at gøre. Det er bestemt ikke noget jeg gjorde i går aftes. 

 

Du kan se situationen her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Herrera: Vi frygter ikke Arsenal

Næste artikel

Cisse undskylder for spyt-episode

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share