Jonny Evans: Jeg spyttede ikke Cisse

Jonny Evans har igennem Manchester United udsendt en personlig meddelse, hvori han afviser at have spyttet på Papiss Cisse under gårsdagens kamp.

Der var fyldt med tv-billeder i dagens aviser i England, hvor flere medier hævdede at Jonny Evans havde spyttet på Newcastles Papiss Cisse under gårsdagens sejr på St. James’s Park.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men den antydning afvises på det kraftigste af spilleren selv. Gennem Manchester United har Jonny Evans udsendt følgende besked:

– Jeg blev fuldstændig chokeret over at se den mediedækning der var her til morgen over gårsdagens kamp. Jeg vil gerne slå fast at jeg ikke spyttede på Papiss Cisse.

– Jeg kan ikke genkende nogen form for spytning undervejs og gik ud fra at opmærksomheden var rettet imod den tacking der blev sat ind. Jeg snakkede med Papiss Cisse undervejs i kampen og det bør være klart ud fra tv-billederne at det kom som en overraskelse for mig at jeg blev anklaget for at have spyttet.

– Det er ikke en del af min karakter eller natur at spytte på nogen som helst og det er heller ikke noget jeg har gjort tidligere, ej heller agter at gøre. Det er bestemt ikke noget jeg gjorde i går aftes. 

 

Du kan se situationen her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Herrera: Vi frygter ikke Arsenal

Næste artikel

Cisse undskylder for spyt-episode

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share