– Holdånden er god

Midtuge-kampen mod Newcastle var god for holdånden ifølge Marouane Fellaini, der også mener, at holdet tager selvtillid med til kampen i morgen mod Arsenal.

Ashley Young scorede et vigtigt mål, United fik tre point på kontoen, og der blev tanket selvtillid forud for morgendagens opgør i FA Cuppen. Fellaini ser frem til mødet velvidende, at det bliver svært.

– Det er en stor kamp, og det bliver en udfordring. Vi skal vinde den, for at spille en omkamp ude mod Arsenal er meget svært. FA Cuppen er en særlig turnering i England. Jeg har tabt en finale og en semifinale, i år kan jeg vinde den, udtaler den lange belgier til MUTV.

Manchester United har flere gange i denne sæson vist, at de stadig magter at score vigtige mål i slutningen af kampene. Noget som Fellaini hylder og også gerne ser fortsætte.

– Vi har vist stor holdånd flere gange nu, og det må gerne blive ved sådan. Vi bliver altid ved, og vi fik et vigtigt mål til sidst mod Newcastle, hvilket er godt for selvtilliden forud for en meget vigtig kamp mod Arsenal på mandag.

Marouane Fellaini skiftede til United i 2013, og han er efter en svær første sæson blevet en af de mere vigtige spillere i truppen.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Champions League er vigtigst

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Arsenal

Relaterede artikler
Total
0
Share