Holdet bag OT.dk: Jonathan Damm Seldorf

OldTrafford.dk rundede for nyligt 30.000 skrevne artikler. Det har vi tænkt os at markere med en ny artikelserie, hvor vi præsenterer det nuværende hold bag Danmarks største Manchester United-side, der siden 2003 har leveret daglig dækning af vores alles yndlingsklub. Hen over de næste par uger vil du derfor kunne læse, hvad der er af arbejdsopgaver som frivillig på OldTrafford.dk, og du vil kunne lære hvert enkelt ansigt bag det passionerede crew bedre at kende.

Navn: Jonathan Damm Seldorf
Alder: 29 år
Bopæl: Odense
Uddannelse: Cand. mag i filosofi
Rolle hos OT.dk: Er med til at drive OT.dk’s podcast. Deltager derudover også i skribentarbejdet
Har været hos OT.dk: Siden juli 2018
Twitter: @JSeldorf

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hvorfor skriver du for OT.dk?
Det gør jeg, fordi Manchester United på en mærkelig måde har kastet en besværgelse over mig, som gør, at jeg ikke kan slippe dem. Jeg kan ikke lade være med at orientere mig i forhold til, hvad der skrives og siges om klubben, og til sidst gav det bare mening selv at begynde at bidrage til dækningen.

Bedste oplevelse med OT.dk
Vores jubilæumsfest i efteråret ’18 i forbindelse med udgivelsen af OT.dk’s jubilæumsmagasin står for mig som en stor oplevelse og en fed ting at være med til. Derudover var OT.dk podcastens live-optagelse på den Glade Gris i forbindelse med Uniteds kamp mod Liverpool også et personligt højdepunkt. 

Hvornår og hvordan blev du United-fan?
Jeg blev for alvor United-fan i den magiske 98/99-sæson, som faldt sammen med, at jeg selv begyndte til fodbold. Her var min helt store passion for sporten drevet af en vaskeægte idoldyrkelse af David Beckham. Jeg kan ikke huske, hvornår i løbet af den sæson, at jeg for alvor blev fan af klubben, men jeg var i hvert fald så stor fan, da Champions League-finalen kom, at jeg hoppede og dansede i sofaen, da Solskjær scorede det afgørende mål.

Hvad er din bedste oplevelse med United?
Der er mange store oplevelser at vælge imellem. Første gang jeg var på Old Trafford i 2009, vandt man med 5-2 over Tottenham efter at have været bagud 0-2 ved pausen. Min onkel, som er fra England, kendte en af ungdomsspillerne i klubben på det tidspunkt, Scott Moffatt. Min far og jeg havde fået lov til at låne hans sæsonkort, og på den måde endte vi med at sidde sammen med Uniteds reserver. Jeg sad ved siden af Darron Gibson, som to gange i løbet af kampen var nede efter pie, og lige bag ved Danny Welbeck. Det var en kæmpe oplevelse, men den største oplevelse er faktisk Champions League sejren i 2008, hvor jeg sammen med en gruppe venner tog til gadefest på Lille Kannikkestræde, hvor vi festede til den lyse morgen og endte med at overnatte i min klassekammerats bil ude foran gymnasiet, hvor vi skulle i skole dagen efter.

Hvad er din værste oplevelse med United?
Sæsonen under Moyes, som føltes som en mindre død efter Sir Alex Fergusons exit i klubben. Kontrasten var forfærdelig og for første gang nogensinde, var det pinligt at se Manchester United.

Hvem er din yndlingsspiller i United gennem tiden?
Fra et fodboldmæssigt perspektiv er det virkelig svært og står nok mellem Cristiano Ronaldo, Paul Scholes, Ryan Giggs, Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy. Men ud fra et personligt perspektiv må det stadig være David Beckham. Det er ikke den bedste spiller, som har spillet for klubben i den tid, jeg har været fan, men det er helt klart den spiller, som jeg har idoldyrket hårdest.

Hvem er din yndlingsspiller på det nuværende hold?
Det har i et par år været David de Gea, men det er det nok ikke rigtigt længere. Som ambassadør for klubben og som generel fodboldperson elsker jeg alt det, som Juan Mata står for. Men hvis man kun skal forholde sig til fodboldspilleren, så er jeg lige nu gladest for Marcus Rashford.

Hvor og hvordan følger du primært United, når de spiller?
Jeg må indrømme, at jeg oftest ser dem hjemme på sofaen, men jeg elsker, når muligheden en gang imellem byder sig i forhold til at tage på pub, og så er stadion selvfølgelig altid den ultimative måde at se fodbold på.

Hvordan får du stillet din United-sult her under Corona-tiden?
Det gør jeg ikke. Jeg er helt vildt sulten efter fodbold og Manchester United. Men jeg forsøger at bearbejde det gennem podcasts og blogs.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fernandes: Jeg vil vinde alt

Næste artikel

Neville: Greenwood bestemmer selv, hvor god han kan blive

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share