Neville: Greenwood bestemmer selv, hvor god han kan blive

Gary Neville lovpriser Mason Greenwood, som han kalder “the real deal” samtidig med at han afslører, at Nicky Butt har kaldt ham den bedste ungdomsspiller, han nogensinde har set i Manchester United.

Gary Neville er blevet meget imponeret af Manchester Uniteds 18-årige angriber, Mason Greenwood, som i sin første seniorsæson har scoret 14 mål i 38 kampe, hvoraf de fleste af disse kommer som indskifter. Neville mener, at intet sætter grænser for Greenwood.

– Han er “the real deal”. Han kan blive præcist ligeså god, som han vil. Han er utroligt koldblodig foran mål og har gode afslutninger. Derudover er han også god fysisk, fortæller Neville rosende om sin yngre landsmand.

Gary Neville er langt fra den eneste, der roser Englands u21-landsholdsangriber. Ole Gunnar Solskjær har kaldt ham for truppens bedste afslutter, og nu afslører Neville, at Nicky Butt, som er ungdomstræner i United, er enig i al rosen, der kommer Greenwoods vej.

– Jeg talte med Nicky (Butt, red.) for otte måneder siden, og han sagde, at Mason Greenwood var den bedste unge spiller, han nogensinde havde set i Manchester United, siger Gary Neville.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Jonathan Damm Seldorf

Næste artikel

Solskjær deltager i spørgetime for akademispillere

ANNONCE