Holloway-exit kan skubbe Ince-transfer

Efter Ian Holloway har forladt Blackpool, kan Tom Ince muligvis forvente, at blive skippet videre til januar. Sir Alex Ferguson står klar i kulissen, mener The Mirror.

Ian Holloway var ikke meget for at slippe sit stjerneskud, Tom Ince, til nogen som helst bejler i sommers, men efter den populære manager har pakket sin kuffert og taget til London for at tage over for Crystal Palace, er kantspilleren formentlig snart fortid i Blackpool. Det har fået flere engelske klubber op ad stolen – deriblandt Manchester United.

Blackpool kunne holde på Tom Ince på trods af interesse fra Premier League og Serie A primært grundt den karismatiske Ian Holloway, der kort inden sit skifte til Crystal Palace gjorde det klart over the Sun, at hverken han eller klubben kan stå i vejen, hvis Manchester United intensiverer deres interesse.

– Vi (Blackpool, red.) kan jo ikke holde på spillere for evigt, men vi arbejder med dem, så de en dag kan spille for klubber som Arsenal eller Manchester United. Hvis vi ikke kan holde på Tom i år, og han kan skifte til en klub som deres, ville jeg så stå i vejen for det? Formentlig ikke, men vi fortjener og forventer en vis pris. Jeg synes ikke, at hverken Oxlade-Chamberlain eller Walcott er bedre end ham. Hvis Arsenal havde købt ham i sin tid, havde han spillet for landsholdet nu, siger den altid ærlige Holloway.

Tom Ince, som er søn af den tidligere United-spiller og England-kaptajn Paul Ince, er 20 år gammel og har gjort sig bemærket op ad højrekanten i the Championship for Blackpool, som han skiftede til fra Liverpool for at vise sit værd.

Blackpool skulle have afvist flere italienske bud på omkring 4-5 millioner engelske pund i sommers, så det kan forventes, at prislejet ligger på omkring det dobbelte, hvis et januar-skifte skal realiseres.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sir Alex Ferguson-statue indvies om 2 uger

Næste artikel

Van der Sar som sportschef?

ANNONCE