Van der Sar som sportschef?

Den tidligere United-keeper Edwin van der Sar er ifølge De Telegraaf tæt på at blive tilknyttet en rolle som sportschef hos Ajax Amsterdam.

Edwin van der Sar anses som værende en af de største personligheder i hollandsk fodbold, og det er kun et spørgsmål om tid, før legenden vil finde sin rolle inden for fodboldverdenen som enten træner eller i en mere administrativ rolle.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den rolle, mener den hollandske avis De Telegraaf at vide, vil blive en administrativ rolle som sportschef hos barndomsklubben Ajax Amsterdam. En rolle som han har kvalificeret sig til, efter han gennemførte kurset “International Master of Sport Management” ved Johan Cruyff-institutet. 

Interessant for United
Johan Cruyff-institutet er anerkendt for dets høje kvalitet blandt sine kandidater, og institutet sigter efter at “uddanne sportsfolk over hele verdenen og generere idéer og projekter for sportsverdenen”. Udover uddannelsen er selveste Johan Cruyff også stor fortaler for at få van der Sar ind i varmen hos Ajax.

Kontakten mellem de to parter er dog ikke bekræftet af hverken hovedpersonen selv eller klubben, og De Telegraaf bygger deres påstand på en, ifølge dem selv, meget pålidelig kilde.

Skulle rygterne være sande, kunne det gå hen og blive yderst interessant for Sir Alex Ferguson og United, når Ajaxs nyudklækkede talenter skal videre ud i verdenen. Van der Sar nyder stadigvæk stor respekt hos Ferguson, og flere gange har der været snak om, at van der Sar ville få en trænerrolle i klubben. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Holloway-exit kan skubbe Ince-transfer

Næste artikel

Solskjær: Vil godt være United-manager

ANNONCE