Howard takker Fergie for pausen

Tim Howard tog alt og alle med storm, da han indtog førstemålmandspladsen lige efter, han ankom til United. Derfor kom det som en overraskelse for mange,…

Tim Howard tog alt og alle med storm, da han indtog førstemålmandspladsen lige efter, han ankom til United. Derfor kom det som en overraskelse for mange, at Fergie valgte Carroll frem for Howard tidligere i år.

Tim Howard indrømmer, at han ikke selv ville have bedt manageren om en pause. Men alligevel er han taknemlig for, at Fergie gav ham en hvileperiode.

”Hvilet hjalp mig helt klart. Ingen spiller vil nogen sinde sige til manageren, at han trænger til et hvil, men det er vel en del af hans job at vide, hvornår spillerne har brug for en pause. Han er en god manager, og hvad end motivet er bag hans beslutning, har det virket, da jeg har det godt nu. Jeg har bare brug for at få samlet mine tanker og få min krop i form igen. Det første år er altid svært for en spiller, der flytter udenlands. Jeg har lært mange ting i denne sæson, og forhåbentlig vil den næste være lettere.” forklarede Howard til Sky Sports.

Hvem der kommer til at stå mellem stængerne i FA Cup-finalen er endnu ikke afgjort. Men det er det forhåbentlig på lørdag, når spillerne går på banen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fergie øjner Milner

Næste artikel

Scholes takker Fergie

ANNONCE