Scholes takker Fergie

Scholes var ikke tilfreds da han i det 36. minut blev taget ud i kampen mod Chelsea. Men Scholes hang i en tynd tråd, da dommeren Steve Bennett allerede…

Scholes var ikke tilfreds da han i det 36. minut blev taget ud i kampen mod Chelsea. Men Scholes hang i en tynd tråd, da dommeren Steve Bennett allerede have givet Scholes et gult kort, og nær havde givet ham et til. Det ville have udelukket Scholes fra FA Cup-finalen på lørdag mod Millwall.

Men efter at have sovet et par dage på det, kan Scholes se det fornuftige i udskiftning og takker Sir Alex Ferguson.

”Jeg er taknemlig overfor manageren for at udskifte mig. Det var sikkert den rigtige ting for ham at gøre. Men sådan tænkte jeg ikke på det tidspunkt. Jeg var lidt overrasket. Jeg havde ikke spillet et par uger, så kun at spille i en halvtime var overraskende. Men jeg vidste hvad endnu en advarsel ville have betydet.”

Scholes har før prøvet at blive udelukket fra en finale. Sammen med Roy Keane havde Scholes nemlig karantæne i finalen, og gik dermed glip af en kæmpe oplevelse.

”Manageren fortalte mig efterfølgende, at dommeren var ved at tage kortet ud af lommen efter min takling på Frank Lampard, så jeg var vel heldig. Jeg er lettet. Jeg gik glip af Champions League-finalen i 1999, da jeg havde karantæne, og jeg er glad for at det ikke skete igen.”

Efter at Arsenal har vundet ligaen og United rød ud til Porto i Champions League, er der kun FA Cuppen tilbage, og Scholes ved hvor vigtigt, det er at vinde denne.

”Efter vores sæson er FA Cuppen den største trøst for klubben. Det er en stor turnering og det er meget vigtigt for fansene. De har holdt ud og fulgt os overalt i denne sæson.” sagde Scholes til Sky Sports.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Howard takker Fergie for pausen

Næste artikel

Ny feature op på OldTrafford.dk

ANNONCE