Howard: Vi er ikke langt fra finalen

Timothy Howard, som Manchester Uniteds nyeste målmandskøb-hedder, er gået hen og blevet til et rigtigt godt køb.

Manchester United fik den unge amerikanske målmand fra New York New Jersey MetroStars, for en rimelig sum penge, som lå under det gennemsnitlige beløb, som der betales for en klasse-målmannd i dag, og de penge, som der i sommers blev betalt, har vist sig at være rigtig godt lagt ud.

Tim Howard har startet sin Manchester United-karriere på strålende vis med en masse vigtige redninger ved alt fra straffespark til intense 1 mod 1 situationer mod alverdens angribere.

Ikke mindst i de seneste kampe har Howard vist sit værd for Manchester United, hvor de havde allermest brug for, da forsvaret ikke har stået særlig godt overfor modstandernes angribere.
I kampen mod Southampton lavede Howard en super-refleksredning, der lignede noget, som kun Peter Schmeichel ville kunne have taget på sine bedste dage.

I dag har Tim Howard udtalt sig til engelsk presse, og han har udtalt sig således:

“Hele oplevelsen er svær at beskrive. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i hele min karriere,” sagde Tim Howard om gårsdagens FA Cup-kamp mellem Manchester United og Manchester City.

Tim Howard ser også med positve øjne på, at Manchester United nu kun er 2 vunde kampe fra en finaleplads i FA Cuppen:

“Vi er kun 2 kampe fra finalen, men sagen er, at man ved ikke hvad man skal forvente. Det er kun min første sæson, så jeg pørver på at nyde hvert et øjeblik,” afsluttede Howard.

Forrige artikel

United ville ikke udleje Eagles

Næste artikel

Whiteside afgører FA Cuppen

ANNONCE