Hvilket nummer får Christian Eriksen?

Hvilket nummer får danske Christian Eriksen i Manchester United? Vi går mulighederne igennem og lader dig afgive en stemme.

Efter Manchester United – endelig – annoncerede at Christian Eriksen skifter til Old Trafford, er det store spørgsmål nu: Hvilket nummer får den danske superstjerne?

Her giver vi et overblik over de ledige numre under 25.

Hvilket nummer tror DU at Eriksen får? Giv din stemme i afstemningen nederst.

Nummer 6

Efter 6 år på Old Trafford forlod Paul Pogba denne sommer klubben og efterlader dermed nummer 6 som det laveste ledige nummer i øjeblikket.

Men er Eriksen en for offensiv spiller til nummeret, der tidligere er blevet båret af Steve Bruce, Jaap Stam og West Brown?

Nummer 13

Tidligere på sommeren lagde reservemålmanden Lee Grant støvlerne på hylden og gjorde dermed trøje nummer 13 ledig. En trøje der tidligere er blevet båret af Ji-Sung Park og en anden dansker, Anders Lindegaard.

Nummer 14

En anden der også forlod os denne sommer, var klubdrengen Jesse Lingard, som bar nummer 14.
Inden Lingard fik nummeret blev det båret af Javier Hernandez, så det offensive spil vil ikke være nyt i trøjen.

Nummer 15

Nummer 15 i Manchester United havde klart sin storhedstid da Nemnja Vidic bar det, men efter par år på ryggen af Andreas Pereira er det nu ledigt efter Pereiras skifte til Fulham.

Nummer 18

Nummer 18 vil de fleste nok forbinde med Bruno Fernandez, Ashley Young og Paul Scholes, som alle har spillet i dette nummer. Efter Juan Matas farvel denne sommer, var Bruno hurtig til at lægge beslag på nummeret, som altså nu er ledig.

Nummer 21

Nummer 21 er måske det mest sandsynlige, hvis Christian Eriksen vil fortsætte med samme nummer. Den danske landsholdsspiller bar således nummer 21 i Brentford, som han bekendt optrådte 11 gange for i foråret.

Nummer 24

Et andet nummer der vil være Christian Eriksen bekendt er nummer 24, som han bar i Inter Milan.

Hvem skal være den nye kaptajn for Manchester United i 2023/24
1053 votes

Forrige artikel

Ny hvid udetrøje lanceret

Næste artikel

10 bud på fodboldrejser i den nye sæson

ANNONCE