Ikke flere missere

Manchester United havde alt under kontrol mod City, men endte alligevel med kun et point og et lettelsens suk over, at det ikke gik fuldkommen galt i…

Manchester United havde alt under kontrol mod City, men endte alligevel med kun et point og et lettelsens suk over, at det ikke gik fuldkommen galt i overtiden.

Men trods at Andy Cole bare var en mesterlig redning fra Edwin van der Sar fra at sende City hjem med deres første Old Trafford-gevinst i 31 år, så er Sir Alex Ferguson langt fra tilfreds. Det understregede han umiddelbart efter matchen, og søndag gjorde han igen opmærksom på, at der ikke skal mange flere dumheder til, før Chelsea for alvor har taget teten i mesterskabskampen.

“Det er stadigvæk tidligt på sæosonen, men fejlmarginen skal være lavere end nogensinde før. Chelsea har godt nok ikke været prangende, men de har stadig taget pointene, hvilket nok kan få nogle til at mene, at vi snart ikke kan tåle at spille flere uafgjort. Vi kan dog glæde os over, at vi har fået en bedre sæsonstart end normalt,” siger Ferguson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Mikel skriger efter FIFAs hjælp

Næste artikel

United sættes i forbindelse med spændende midtbanespiller

ANNONCE