– Ingen kontroverser med Pep

Jose Mourinho lover, at der ikke bliver for mange kontroverser med Pep Guardiola.

Der ses med spænding frem til en spændende sæson 2016/17 i Premier League. Knap nok er spillerne gået på sommerferie, før der allerede er begyndt at blive lagt op til en intens sæson fra august.

Specielt på managersiden ses der frem mod er par drabelige dueller. Blandt andet vil Jose Mourinho og Pep Guardiola atter stå overfor hinanden. De to succestrænere har tidligere krydset klinger i Spanien, og skal nu også kæmpe om herredømmet i Manchester.

Men mens deres forhold var mindre godt i tiden i La Liga, hvor der var flere kontroversielle episoder mellem Pep og Mourinho, skal man ikke forvente at se samme grad af “krig” nu. Det fortalte Jose Mourinho i følge Daily Mail, på et foredrag i Portugal fornylig.

– Mine erfaringer gør, at jeg ikke er naiv. I Spanien var det enten ham eller mig der blev mestre. Dernede er sådanne dueller meget vigtige, og kan være med til at afgøre mesterskabet. Hvis jeg udelukkende fokuserede på ham og City i Premier League, ville et andet hold bare løbe med titlen. Premier League er bedre med de spillere og trænere der er her.

– Der har været fire forskellige mestre de seneste fire år, det viser hvor hård konkurrence der er. Det siger også noget om tv-rettighederne der giver ligaen mulighed for at udvikle sig og vokse. På den måde, er det anderledes en i den spanske liga, lyder det fra Mourinho.

Jose Mourinho og Pep Guardiola vil allerede stå overfor hinanden i løbet af sommerens pre-season, da de to Manchester-klubber tørner sammen den 25.juli i Kina.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fletcher: Det kunne være mig

Næste artikel

Herrera: Unikt at arbejde med Mourinho

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share