Fletcher: Det kunne være mig

Ashley Fletcher er glad for perioden på lån hos Barnsley, men spekulerer samtidig over, hvad der var sket hvis han var blevet i United.

Ashley Fletcher og Marcus Rashford har begge haft et glimrende forår. Rashford gik pludselig fra at være talentet på u18 og u21, til at være den nye helt på Old Trafford, efter scoringer på samlebånd i Premier League.

Fletcher blev sendt på lån til Barnsley i League One, hvor han har haft stor succes, og været en vigtig del i oprykningen til the Championship. Samtidig vandt Fletcher og Barnsley også Football League Trophy tidligere på foråret.

Men selv om den 20-årige angriber er glad for perioden i Barnsley, tænker han alligevel på, hvad der kunne være sket hvis han var blevet på Old Trafford. Måske han havde stået og skulle til EM med England nu.

– Det er lidt underligt at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis jeg var blevet på Old Trafford i stedet for at tage på lån. Specielt når man ser på Marcus og hans udvikling. En del af mig tænker, at det kunne være mig. Men sådan er fodbold, man ved aldrig hvornår muligheden dukker op.

– Men jeg er meget glad og stolt over, hvad jeg har opnået med Barnsley i min tid her. At score på Wembley og hjælpe sit hold til at vinde Cuppen og være med til at rykke op, det er noget af det man drømmer om som barn, siger Fletcher til Daily Star.

Fletcher nåede i alt 27 kampe i Barnsley, og scorede ni mål for klubben. Han håber nu, at kunne komme tilbage og imponere Jose Mourinho på sommerens pre-season, og få chancen i Manchester United.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Sevilla vil holde på sportsdirektør

Næste artikel

- Ingen kontroverser med Pep

ANNONCE