Ingen vil købe Nicky Butt

Han har været på transferlisten i over et halvt år. Han er ikke blevet garanteret førsteholdsfodbold af manageren. Der har været interesse fra både…

Han har været på transferlisten i over et halvt år. Han er ikke blevet garanteret førsteholdsfodbold af manageren. Der har været interesse fra både Newcastle, Aston Villa og Middlesbrough – alligevel er det ikke lykkedes at sælge den 29-årige midtbanespiller.

Derfor ser det nu ud til at United bliver nødt til blot at leje Nicky Butt ud, da der tilsyneladende ikke er nogen der vil købe ham. Det skulle især være hans prisskilt på omkring £5 millioner samt hans lønkrav, der har skræmt klubberne.

Han var dog på et tidspunkt tæt på at skifte til Birmingham under januar måneds transfer-tid, men ombestemte sig efter konsultationer med Sir Alex Ferguson og landstræner Sven-Göran Eriksson.
På det tidspunkt udtalte Butt:

“Jeg besluttede mig for at blive i januar, og det står jeg ved. Men manageren er måske kommet på andre tanker til sommer. Jeg ved ikke helt hvor jeg står i øjeblikket.”

“Hvis du forlader Manchester United tager du et skridt ned. Jeg forsøger på ikke at tænke over det nu, men jeg vil se tilbage på det igen, når sommeren er ovre.”

Nicky Butt kom ind i anden halvleg af FA-Cup finalen mod Millwall, og er en del af det berømte “Class of “92” sammen med blandt andre Neville-brødrene, Paul Scholes og David Beckham.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Endnu en ung reserve forlader Old Trafford

Næste artikel

Nardiello lejes også ud

ANNONCE