Iniesta: Van Gaal vigtig for min udvikling

Andrés Iniesta var ungdomsspiller, da van Gaal var træner for Barcelona. Alligevel har han haft en helt speciel indvirkning på spanieren.

Louis van Gaal har over to omgange været cheftræner for FC Barcelona. I 2002 kom han for anden gang til den katalanske storklub, til stor glæde for Iniesta, som under van Gaal fik sin debut på førsteholdet. Det har midtbanespilleren sagt til Barca Fans TV.

– Ja (til, at han gjorde et indtryk, red.). Han indgyder i forvejen stor respekt over for de erfarne spillere. Så forestil dig, når du først lige er kommet ind på holdet og er ung.

Van Gaal har som varemærke at yde indflydelse på unge spillere, som han kan forme og få til at passe ind i sin fodboldfilosofi. Noget som blandt andre Thomas Müller og Holger Badstuber har nydt godt af. Og Iniesta hopper nu med i koret.

– Men sandheden er, at jeg har et specielt minde om ham. Han er en person, der er meget vigtig for mig, og hvis der var noget, han gik op i, var det at støtte ungdomsspillerne på reserveholdet.

Andrés Iniesta har siden fortsat sin karriere hos Barcelona, hvor han har optrådt 337 gange. Da Spanien for fire år siden vandt VM blev han kåret til turneringens spiller.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Persie klar til Costa Rica

Næste artikel

Evra: Armbåndet er ikke det vigtigste

ANNONCE