Van Persie klar til Costa Rica

Van Persies udskiftning mod Mexico var af ‘taktiske årsager’. Det sagde van Gaal efter kampen.

Hollands kaptajn Robin van Persie blev udskiftet i slutminutterne af kampen mod Mexico, men Louis van Gaal forsikrer, at han bliver klar til næste kamp. Udskiftningen var af taktiske årsager.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Udskifningen var taktisk. Lad os ikke glemme, at han før slutrunden havde døjet med en skade. Det kan være svært for ham at køre i 90 minutter, især under disse (varme, red.) betingelser, sagde van Gaal efter kampen ifølge manutd.com.

– Men hvorom alting er; træneren ønsker at vinde. Så han laver de ændringer, han synes passer og de udskifninger, han har brug for. Intet andet betyder noget.

Og noget kunne tyde på, at van Gaal gjorde rigtigt i at sætte sin kaptajn på bænken. I hvert fald kom Klaas Jan Hunterlaar på banen, og blev med et oplæg og et straffesparksmål afgørende for Hollands videre avancement.

Alt er dog ikke lutter gammen for Holland. Således må de undvære rutinerede Nigel de Jong, der pådrog sig en muskelskade i kampen mod Mexico, som vil holde midtbanespilleren ude resten af slutrunden.

Costa Rica er dog heller ikke helt på toppen. I kampen mod Grækenland fik de udvist forsvarsspilleren Oscar Duarte, og ifølge Daily Mail er hans umiddelbare erstatning, Roy Miller, også ude med en muskelskade.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal har respekt for Costa Rica

Næste artikel

Iniesta: Van Gaal vigtig for min udvikling

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share