Irwin: FA straffer Ferdinand og United

Mange Manchester United-fans husker tydeligt, den tidligere trofaste forsvarsspiller for klubben, Denis Irwin. Irwin har i dag udtalt sig til engelske…

Mange Manchester United-fans husker tydeligt, den tidligere trofaste forsvarsspiller for klubben, Denis Irwin.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Irwin har i dag udtalt sig til engelske medium TEAMtalk, og til dem har Irwin udvist sin utilfredshed med FAs dom på 8 måneders karantæne imod Rio Ferdinand.

Denis Irwin nævner eksempler på andre sager, hvor spillere er blevet dømt mildere, og det er selv i sager, hvor spilleren er blevet testet positiv for doping.

“Der er spillere i Italien, som har taget stoffer, og de fik 4 eller 5 måneders karantæne, Mark Bosnick blev taget for at tage stoffer, og han fik 9 måneder.

Du kan kun sammenligne med andre tidligere sager, og det tætteste man kommer, er Christian Negouai fra City, og han fik en bøde på £2.000.”

Med disse sammenligninger ser Irwin ingen sammenhæng i dommen, og han mener, at det måske har noget at gøre med, at Rio Ferdinand er en storspiller og spiller for Manchester United.

“Hvordan kan du hoppe fra det til en 9 måneders karantæne? Jeg tror, at man har glemt Negouai-sagen, og man har derfor kun koncentreret sig om Rio.

De har straffet klubben og spilleren fordi, han ikke spiller. Er det fordi, han spiller for Manchester United, eller er det fordi, han er sådan en storspiller? Jeg ved det ikke. Du kan tilføje, hvad du vil, men det er en meget hård dom,” sagde Denis Irwin.

Denis Irwin spillede i en årrække for Manchester United, og i United spillede Irwin nok sine bedste år. I dag spiller Denis Irwin for Wolverhampton, som ikke har gjort det så godt, som man kunne havet håbet på. Sammen med en anden tidligere Manchester United-spiller, Paul Ince, har Wolverhampton ikke opnået noget at større karrakter, udover selvfølgelig 1-0 sejren over Manchester United i denne sæson, hvilket var en stor overraskelse for alle verden over.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rio bekræfter: Jeg vil ikke appellere igen

Næste artikel

Carroll står i mål mod Arsenal

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share