Rio bekræfter: Jeg vil ikke appellere igen

Ferdinand har ikke spillet siden januar mod Wolverhampton på grund af, at han udeblev fra en dopingtest i september sidste år, og gan vil ikke spille igen…

Ferdinand har ikke spillet siden januar mod Wolverhampton på grund af, at han udeblev fra en dopingtest i september sidste år, og gan vil ikke spille igen før den 20. september.

I sidste uge blev han afhørt i en appelsag, men appeljuryen stadfæstede dommen. Rios sidste chance for en appel er ved den Internationale Sportsdomstol, CAS, men Rio Ferdinand bekræftede i dag at han ikke vil appellere stadfæstelsen.

“Jeg synes stadig at dommen var hård, og at de har brugt mig til at statuere et eksempel. Men jeg har besluttet at det er tid til at dette slutter. Da min appel blev stadfæstet sidste torsdag, var min første reaktion at fortsætte. Men jeg har haft en chance for at tænke over det, og jeg føler ikke, at det vil tjene et formål at fortsætte. sagde Ferdinand til The Sun.

Ferdinand har accepteret dommen, men han føler stadig, at han blev svigtet af nogle bestemte personer i FA.

“Det har taget mig et par dage at komme over det, og jeg har følt mig lidt svigtet at nogle personer. Normalt smiler jeg altid, men dette har efterladt en dårlig smag i munden. Pointen er at jeg ikke er en dopingmisbruger. Alle har accepteret dette, hvilket er meget vigtigt for mig.”

Ferdinand er stadig besluttet på at træne videre, og han forventer at vende stærkt tilbage når karantænen udeløber.

“Manageren Alex Ferguson har fortalt mig, at jeg skal være stærk, blive ved med at fokusere og komme tilbage stærkere og bedre, end jeg var før. Og det vil jeg gøre. I er ikke i tvivl om, at jeg vil komme ud af dette som en bedre spiller og person. Jeg vil fortsætte med træningen hele sæsonen, fordi jeg vil forblive en del af det. Jeg har aldrig været den slags person som bare giver op. Jeg har aldrig givet op med noget i mit liv, og jeg bliver nødt til at være positiv.”

Forrige artikel

Van Nistelrooy: Jeg vil have van der Vaart

Næste artikel

Irwin: FA straffer Ferdinand og United

ANNONCE