Irwin: United har taget store skridt

Der er flere hold i ligaen, der får mere ros end United dennes sæson, men Denis Irwin mener, at sæsonen har været god.

Der står 71 point ud for Manchester United, når man kigger på stillingen i Premier League efter 32 runder. Det er to mere end hele sidste sæson. Og det er mere end på noget andet tidspunkt, siden Sir Alex stoppede.

Udover det har holdet scoret flere mål og vundet flere kampe. I næste weekend venter Tottenham i FA Cuppens seminale, så der burde altså være rigtig meget at smile over, hvis man er United-fan.

Problemet er dog, at førerholdet i Premier League er så langt foran, at kun Uniteds sensationelle comeback i weekenden forhindrede, de kunne krones som mestre med rekordmange runder igen.

Alligevel skal man som United-fan være glad for sæsonen og de fremskridt, der er taget, mener Denis Irwin, der tidligere huserede på Uniteds venstreback.

– City har været forrygende denne sæson, og det tager lidt fra United. Men når man lytter til, hvor meget ros Tottenham og Liverpool får. Det er utroligt. De er begge fire point efter os!, siger Irwin på MUTV.

– Vi har forbedret os drastisk siden sidste år. Nyindkøbene har været fantastiske, og jeg er sikker på, vi får det bedste at se fra Alexis næste sæson. Så jeg tror på, vi er på rette vej.

Sejren på Etihad i weekenden betyder, at United har vundet over alle 19 hold i ligaen. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Fransk medie: Martial har afvist en femårig kontraktforlængelse

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Hvorfor er Martial en kultfigur?

ANNONCE