OT.dk anbefaler: Hvorfor er Martial en kultfigur?

I denne uge anbefaler redaktionen to udenlandske skriv, du bør dykke ned i. Den ene handler om Anthony Martial, den anden om 3-2-sejren over Manchester City.

Carl Anka: “Martial FC”

Anthony Martials karriere som “rød djævel i Manchester” har været en rutchebanetur med lidt flere ups and downs end Dæmonen i Tivoli i København. Først blev han og Manchester United latterliggjort, fordi Ed Woodward betalte 50 millioner pund til Monaco for den relativt uprøvede franskmand. Så scorede han et drømmemål som indskifter mod ærkerivalerne fra Liverpool og spillede en imponerende første sæson. Så god, at han på mange måder skuffede i sin anden sæson, hvor han i flere tilfælde lignede “en hare, der var blevet ramt af det lange lys,” som Morten Bruun fra 6’eren beskrev det. 

Og hvordan i alverden skal man så beskrive hans tredje sæson på Old Trafford? Den har vel været op og ned. Masser af mål og assist, når han har været på banen. Alligevel har spilletiden ikke været regelmæssig, og nu er han angiveligt på vej væk. 

Det er en skam, mener Carl Anka. For Anthony Martial er blevet en kultfigur blandt Manchester Uniteds fans. Det argumenter han i hvert fald for i denne blog på The Republic of Macunia, som efterhåndener  en del måneder gammel. Men den er stadig aktuel. 

Læs den her. (på engelsk)

Andy Mitten: Uniteds comeback på Etihad var det største øjeblik i post-Ferguson-æraen

Manchester United er på rette vej. Jose Mourinho ved, hvad han gør. Holdets rekord mod top 6-mandskaberne er efterhånden ret god. Og kampen i lørdags var et kæmpe øjeblik for alle United-fans. 

“City-fansene planlagde en fest, men endte med at sidde at tude en time senere. Hvor ellers kan du få den overvældende mængder følelser indeni, som kom af at sidde og glo på en gruppe mænd, som du ikke kender, sparke rundt til en bold?” 

Sådan skriver den kendte Manchester United-journalist og forfatter Andy Mitten blandt andet i en blog for Unibet. 

Læs den her. (på engelsk) 

“OT.DK-ANBEFALER” ER ET NYT KONCEPT, VI PRØVER AF. SÅ OFTE SOM MULIGT SVÆVER VI OP I HELIKOPTEREN OG PRÆSENTERER JER FOR INTERESSANTE SKRIV FRA ANDRE MEDIER, SOM VI MENER, I BØR LÆSE. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Irwin: United har taget store skridt

Næste artikel

Ugens talent: James Garner - den nye Carrick

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share