Jagielka bakker op om Moyes

Evertons forsvarer, der selv spillede flere år under skotten, tror stadig på, at han få succes for Manchester United.

31-årige Phil Jagielka spillede fem sæsoner under David Moyes hos Everton, hvor han på tætteste hold oplevede skottens ledelsesstil.

Den engelske landsholdsspiller slår fast, at han stadig har stor respekt for Moyes, der nok skal føre United til succes. Det siger han til Sky Sports.

– Jeg er mere end sikker på, at han nok skal få United derhen hvor de skal være. Han har bare brug for en lille smule mere tid. Men nolge gange er tid en svær ting at få på højeste niveau. Sådan kan fodbold være lunefuldt.

David Moyes har tidligere ærgret sig offentligt over Uniteds indledende kampprogram. Jagielka mener heller ikke programmet tjente til skottens fordel, samtidig med, at han ikke var heldig med transfervinduet.

– Jeg har ondt af ham. Kampprogrammet var ikke mildt mod ham i starten og de folk, der træffede beslutningerne for ham i transfervinduet, hjalp ham ikke særligt meget.

– Hos Everton kunne han vokse som sæsonen kom i gang. Det kan du ikke gøre hos Manchester United. Du er nødt til at flyve afsted på alle fronter – du kan ikke give de andre et for stort forspring.

Skal sætte sit eget præg

Evertons forsvarsklippe understreger igen, at han har fuld tillid til, at Moyes får vendt skuden og rettet op på Uniteds ligaplacering. Når først han fået mulighed for at tilføje et par forstærkninger, skal vi nok få dette at se, mener han.

– Han har nogle gode spillere omkring ham og et fantastisk trænerteam. Han skal bare tilføre lidt flere (spillere, red.).

– Når først det sker får han mere sit eget hold fremfor et, han er blevet tildelt, det er den rigtige test, men jeg tror han kommer igennem det, 100 procent.

Jagielkas Everton vandt i onsdags deres første opgør på Old Trafford i 21 år.

Forrige artikel

Kagawa føler sig god på flere pladser

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Newcastle United

ANNONCE