James Garner årets spiller på U23-holdet

James Garner har vundet ‘Denzil Haroun Reserve Player of the Year’ for sine optrædener på U23-holdet.

Anthony Elanga tog prisen på det yngste alderstrin, Bruno Fernandes på det ældste, og James Garner rammer lige i smørhullet med prisen som årets spiller på reserveholdet.

Garner har haft sin suverænt bedste sæson på Uniteds ungdomshold, hvor han særligt for U23-holdet strålede i Premier League 2 med otte mål i ti kampe – alle fra en central midtbaneposition.

Garner var med sine mål og sit enorme løbepensum motoren på U23-holdets midtbane i den forgangne sæson, og en stor del af årsagen til at de endte med oprykning (via Points Per Game).

James ‘Jimmy’ Garner nød også et mindre gennembrud på førsteholdet under Ole Gunnar Solskjær, med fire optrædener i Europa League og sin Premier League-debut i en sejr mod Norwich.

 U23-holdets træner Neil Wood udtalte sig om Garners høje niveau over flere sæsoner således:

– Han har virkelig fortjent prisen. Han har været nomineret til priser tre gange i sin tid med akademiet, så det viser bare hvor højt et niveau han har vist i en årrække nu. I den forgangne sæson har han forbedret sig, særligt frem ad banen med sine løb ind i boksen og de mål han har scoret. Det giver en helt ny dimension til ham som spiller. Han har fremragende pasningskvaliteter, han læser spillet godt og han er blevet mere af en leder med årene.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær beskytter Greenwood: Skulle ikke være udtaget

Næste artikel

Officielt: James Garner tager et år i Watford

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share