James Wilson skifter til Salford

James Wilson har det seneste stykke tid været udlånt til Aberdeen uden den store success. Nu vender det engang så lovende talent hjem til Manchester-egnen, hvor han skal tørne ud for Class of 92-drevne Salford City F.C.

James Wilson blev spået en stor fremtid i Manchester United tilbage i 2014, da han i den sidste kamp i sæsonen fik debut mod Hull City og kvitterede med to flotte mål.

Langvarige skader har dog sat en stopper for hvad der kunne være blevet. Wilson har aldrig genvundet den fart og snilde der bragte ham frem siden et slemt overrevet korsbånd i 2016.

Siden da er det blevet til lejeaftaler i Sheffield United og Aberdeen, men Wilson har ikke overbevist nogle af stederne, hvor særligt nul mål i indeværende sæson for Aberdeen ikke har imponeret.

Nu prøver Wilson – der utroligt nok stadig kun er 24 år – lykken andetsteds. Men han er ikke taget langt fra andedammen, da det er den lokale Manchester-klub Salford City der giver ham chancen. Klubben er som bekendt ejet af en klase af tidligere United-spillere, herblandt brødrene Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og David Beckham og ikke mindst – Nicky Butt.

Butt har nemlig været ungdomstræner for James Wilson, og kan måske have spillet en rolle i at bringe eks-talentet til Moor Lane.

Salford ligger i skrivende stund på en 12.plads i League Two.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: United præsenterer ung målmand

Næste artikel

Fernandes: Jeg lever for at vinde og jeg vil vinde hver eneste kamp

Relaterede artikler
Total
0
Share