Jamie Carragher: United var ikke heldige

Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende ekspertkommentator, Jamie Carragher, mener ikke, at United var heldige med at score mod slutningen af kampen mod West Ham. Samtidig taler han i positive vendinger om Louis van Gaals taktiske dispositioner.

Efter eftermiddagens udekamp mod West Ham har mange været ude og kommentere, at Manchester United var heldige med at få det ene point med hjem fra Upton Park. Det mener Skysport-kommentatoren, Jamie Carragher, er helt forkert. Han beundrer Manchester Uniteds gåpåmod, og han mener, at “de røde” fortjente det ene point

– West Ham var tæt på at holde hele vejen, og folk siger, at Man Utd fik et heldigt mål, men det er ikke held, lyder det fra Carragher.

– De gjorde det igen – de har gjort det masser af gange.

Den tidligere Liverpool-spiller lægger vægt på, at Manchester United endnu engang formår at hive point med hjem til Nordengland på trods af, at spillet ikke var det bedste.

– Hvor mange gange har vi ikke sagt, at de ikke spiller godt men alligevel formår at få point. 

– Jeg beundrer van Gaal for, hvad han foretog sig – han bragte Fellaini på banen. Jeg beundrer det faktum, at han smider sine værdier ud af vinduet og formår at score et mål på baggrund af det, lyder den positive tilkendegivelse fra englænderen. 

Forrige artikel

Allardyce: Vi var fantastiske

Næste artikel

Blind: Vi måtte kæmpe

ANNONCE