Jamie Carragher: United var ikke heldige

Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende ekspertkommentator, Jamie Carragher, mener ikke, at United var heldige med at score mod slutningen af kampen mod West Ham. Samtidig taler han i positive vendinger om Louis van Gaals taktiske dispositioner.

Efter eftermiddagens udekamp mod West Ham har mange været ude og kommentere, at Manchester United var heldige med at få det ene point med hjem fra Upton Park. Det mener Skysport-kommentatoren, Jamie Carragher, er helt forkert. Han beundrer Manchester Uniteds gåpåmod, og han mener, at “de røde” fortjente det ene point

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– West Ham var tæt på at holde hele vejen, og folk siger, at Man Utd fik et heldigt mål, men det er ikke held, lyder det fra Carragher.

– De gjorde det igen – de har gjort det masser af gange.

Den tidligere Liverpool-spiller lægger vægt på, at Manchester United endnu engang formår at hive point med hjem til Nordengland på trods af, at spillet ikke var det bedste.

– Hvor mange gange har vi ikke sagt, at de ikke spiller godt men alligevel formår at få point. 

– Jeg beundrer van Gaal for, hvad han foretog sig – han bragte Fellaini på banen. Jeg beundrer det faktum, at han smider sine værdier ud af vinduet og formår at score et mål på baggrund af det, lyder den positive tilkendegivelse fra englænderen. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Allardyce: Vi var fantastiske

Næste artikel

Blind: Vi måtte kæmpe

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share