Joel Glazer set på Carrington?

Det er Red Issue, der har modtaget informationer fra folk tilknyttet Manchester Education Comite, som proklamerer at de onsdag fulgte Joel Glazer på vej…

Det er Red Issue, der har modtaget informationer fra folk tilknyttet Manchester Education Comite, som proklamerer at de onsdag fulgte Joel Glazer på vej til Carrington.

Her skal Malcolm Glazers søn have opholdt sig i to timer tidligt på eftermiddagen for angiveligt at møde Sir Alex Ferguson og diskutere transferplaner, så man kan være klar til at indtage markedet før Fergie vender tilbage fra ferie sidst i juni. Sir Alex gjorde det således i sidste uge klart, at spillerhandeler måtte vente til efter hans sommerferie, hvis ikke Glazer-familien tog sig tid til at møde ham i den snart forgange uge.

Rygterne opvejes af, at Joel Glazer ikke opholdt sig i Washington hele onsdagen, hvor der i disse dage ellers afholdes konference mellem klubejerne i NFL. Her skulle Joel Glazer deltage, men det var aniveligt først henunder aften amerikansk tid, at sønnike nåede over til farmand og bror Bryan til fotografering.

Desuden taler det for rygterne, at Daily Stars United-skribent Bill Thornton tirsdag kunne meddele, at Sir Alex var blevet kaldt tilbage til Manchester fra det skotske grundet et meget vigtit møde. Og mødet med Glazer jnr. skal også være den inddirekte årsag til, at Manchester United fredag offentliggjorde, at hverken Roy Carroll eller Ricardo får forlænget deres aftaler.

Sunday People skriver dog, at mødet ikke har fundet sted…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Carroll: Ikke det rigtige

Næste artikel

van Nistelrooy og Forlan topscorere i Europa

ANNONCE