Johnstone retur til Aston Villa

Sam Johnstone udlejes endnu engang til Aston Villa, hvor han også tilbragte en del af sidste sæson.

24-årige Sam Johnstone er sendt på lån til Aston Villa i the Championship i den kommende sæson. Den talentfulde keeper var også på udlån hos Steve Bruce og co i de afsluttende måneder af sidste sæson.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dengang nåede Johnstone 22 kampe for klubben, og blev rost fra flere sider for nogle gode præstationer. Aston Villa havde dog en svær sæson sidste år, efter nedrykningen fra Premier League, men satser i den kommende sæson hårdt på en topplacering.

– Jeg er glad for at være tilbage. Jeg nød min tid her sidste år, det er en stor klub med passionerede fans og dygtige spillere. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og jeg tror denne sæson kan blive speciel for os. Jeg vil knokle hårdt hver dag for at vi kan nå de mål vi har sat os, siger Johnstone til Villas hjemmeside.

Sam Johnstone kommer dermed til at skulle dirrigere rundt med den tidligere engelske landsholdsanfører John Terry, der i sidste uge blev præsenteret i Aston Villa.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-trio træner alene i USA

Næste artikel

- Vi er ikke færdige med at handle

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share