Jones dyrker yoga for at undgå skader

Manchester United-forsvareren Phil Jones er gået i Ryan Giggs’ fodspor og dyrker yoga i et forsøg på at undgå skader.

Man undrede sig over, hvordan Ryan Giggs i sin tid kunne blive ved med at spille, indtil han stoppede i en alder i 40 år. Manden selv pegede på, at han i mange år holdt kroppen ved lige ved at dyrke yoga. Nu følger Phil Jones sin tidligere holdkammerats eksempel.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kun 22-årige Phil Jones har allerede haft mange skader i sin forholdsvis korte karriere. I et forsøg på at undgå skader i fremtiden har Jones taget lære af Giggs’ eksempel og dyrker blandt andet yoga.

– Jeg går ikke til træning og beslutter mig for at blive skadet. Det er bare, hvad der sker. Det har været uheldigt. Jeg har arbejdet en del i træningscentret, så forhåbentlig kan jeg holde mig klar til resten af sæsonen, siger Jones til The Guardian og fortæller om sin træning:

– Det er styrketræning, yoga og pilates, mange forskellige ting. Jeg vil gøre hvad som helst for at forbedre mig selv. Jeg kunne stå her og give en liste af ti spillere, der altid er skadet – sådan er det bare for nogen. Folk vågner ikke op om morgenen og  siger: “Jeg tror, at jeg vil skade mig selv”. Det er bare, sådan det er. Lige nu fokuserer jeg bare på at være klar og fokuseret og spille en masse kampe.

Phil Jones’ optræden mod Liverpool var forsvarsspillerens første kamp siden midt i oktober, da United mødte West Bromwich, og femte Premier League-kamp i sæsonen.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tidligere supertalent fortsætter nedturen

Næste artikel

Yeovil klar til United i FA Cup

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share