Tidligere supertalent fortsætter nedturen

Ravel Morrison nåede at få en nærmest stjernestatus i Manchester United allerede inden sin debut på førsteholdet. Men galt gik det og siden er det ikke blevet bedre.

For bare få år siden var Ravel Morrison en af de mest omtalte Manchester United-spillere, men omtalen var af både positiv og negativ karakter.

På banen var Ravel Morrison udråbt til at være et af klubbens største talenter nogensinde. Sammenligningerne med tidligere United-koryfæer manglede ikke og der lå uden tvivl et pres på Manchester-drengens skuldre på Carrington.

De positive indtryk på banen blev dog hurtigt skygget af negative historier udenfor banen, hvor Ravel Morrison hurtigt blev kendt som en særligt utilpasset knægt, som til sidst blev opgivet af Sir Alex Ferguson.

I januar 2012 blev Morrison endeligt opgivet da han, trods sit åbenlyse talent for spillet, blev sendt sydpå til West Ham på en permanent transfer. Sir Alex Ferguson, der tidligere havde tacklet spillere som Eric Cantona, David Beckham og Roy Keane, havde givet op.

I dag, bare 2 år senere, ser verden ikke lysere ud for Ravel Morrison.

I sidste uge red Cardiff City deres lejeaftale om Morrison i stykker og han blev dermed sendt tilbage til West Ham, der nu overvejer helt at fritstille spilleren, skriver The Daily Telegraph.

Siden hjemsendelsen fra Cardiff har Morrison været forment adgang til førsteholdets træning i frygt for at han vil skabe uro på holdet. 

Udlånet til Cardiff City var Morrisons tredje i sine bare 2 år i West Ham. Tidligere har han også været udlånt til Birmingham City og Queens Park Rangers. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Snæver sejr mod Bury

Næste artikel

Jones dyrker yoga for at undgå skader

Relaterede artikler
Total
0
Share