Jones: Vi skal være bedre end i sidste sæson

Phil Jones spillede søndag sin første kamp under denne preseason. Han var naturligt skuffet over nederlaget mod Bayern München men ser frem mod fredagens sæsonpremiere.

En af de spillere, der i aftenens kamp mod Bayern München kom i aktion, var Phil Jones, som for nylig vendte tilbage til truppen efter den ferie, som VM-spillerne har haft siden slutrunden. Og selv om han var glad for at være tilbage på holdet, var han ikke tilfreds med hverken præstationen eller resultatet.

– Vi spillede godt i perioder, men jeg er skuffet over nederlaget, sagde han efterfølgende til MUTV.

Phil Jones var en af de spillere, der forkortede ferien for at vende tilbage i tide til at kunne bidrage i næste uges sæsonpremiere mod Leicester. Den ferie, han dog alligevel fik holdt, gjorde til gengæld godt for englænderen.

– Jeg mangler noget skarphed, men fitnessmæssigt har jeg det fint efter 10 dage, hvor jeg ikke har lavet noget. Så jo mere jeg får trænet fra nu af, jo bedre når det at blive. Det handler om at komme i form og blive klar til kampen på fredag, sagde han.

Forsvarsspilleren glæder sig til den nye sæson, hvor han forventer mere end i den seneste.

– Jeg ser meget frem til den nye sæson. Vi har hentet et par nye ansigter til. Måske får vi en eller to mere. Vi er nødt til at udfordre og forbedre os i forhold til sidste sæson, hvor vi havde perioder, der var for dårlige, sagde Phil Jones.

Manchester United tager imod Leicester på fredag den 10. august klokken 21.00 i sæsonens allerførste Premier League-kamp.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Ikke mange lyspunkter

Næste artikel

Mourinho roser holdet efter svær preseason

ANNONCE