Spillerkarakterer: Ikke mange lyspunkter

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10. I dag gælder det aftenens kamp mod Bayern München, som Manchester United tabte 1-0.

Der var ikke mange spillere, som gjorde sig positivt bemærket i dagens kamp på Allianz Arena. Kampen blev fra Uniteds side domineret af defensive præstationer, hvorimod offensive aktioner var en mangelvare. 

De Gea – 7

Spanieren stod en rigtig god første halvleg, hvor han i flere omgange blev tvunget ud i nogle gode redninger. Han så desværre en smule passiv ud ved Bayerns scoring, hvor han ikke reagerede på Martinez, som headede et hjørnespark i mål fra tæt hold. Udover dette er der dog ikke meget negativt at sige om målmandens indsats.

Darmian – 5

Var solid i sin vante defensive rolle. Han var dog ikke med i noget offensivt en eneste gang. Dette skyldes dog ikke kun Darmian, men hele holdet, som ikke kunne få spillet med bolden til at fungere. Her er Darmian dog ikke en spiller, som er med til at hive niveauet op. 

Bailly – 6

Spillede en god kamp, indtil han blev udskiftet med en mindre skade i det 50.minut. Han er forhåbentlig klar mod Leicester. Holdets forsvar blev udstillet efter Baillys skade, hvor Bayern fik mere plads. Bailly sætter sig igennem i alle dueller og giver en sikkerhed, selvom modstanderen har bolden. 

Lindelöf – 5

Dannede et fint makkerpar med Bailly. Han mangler dog stadig at indfinde sig i rollen som spilstyrende midterforsvar. Hverken han eller Bailly har succes med dette, hvilket også var en af grundene til, at United slet ikke kunne skabe etableret angrebsspil mod Bayern. 

Shaw – 5

Bayern kom især igennem i hans side i starten af kampen, hvor han tit havde det svært overfor Robben og en fremadstormende Kimmich. Dette blev dog bedre i løbet af kampen, og det var godt at se, at United spillede med en back, som også ønskede at skabe noget offensivt. Her havde han dog heller ikke det fornødne held med sine aktioner. 

Herrera – 4

Formåede ikke at kontrollere midten. Her var Bayern altdominerende. Han gav sig fuldt ud som altid, men i dag kunne han dog ikke få spillet til at fungere. Kampen blev især tabt på midtbanen, hvor United ikke formåede at beholde bolden. 

Fred – 4

Viste til tider tegn på sin glimrende teknik og hurtige fødder. Han kunne dog heller ikke få spillet til at fungere. Det er tydeligt, at Fred skal spille på et hold, som dominerer og har bolden. Dette var ikke tilfældet i dag. 

Pereira – 3

Kunne desværre ikke fortsætte sin ellers strålende pre-season. Brasilianeren var helt usynlig, og formåede ikke at få noget spil til at fungere på midtbanen. 

Mata – 3

Mata var muligvis den spiller på banen, som var med i mindst i dag. Kampen var ikke skræddersyet til den vævre spanier, og det var hurtigt tydeligt, at det ville blive en af de dage, hvor Mata ikke ville gøre sig positivt bemærket. Hans bundniveau er fortsat for lavt. 

Rashford – 4

Den nye 10’er. Forsøgte at true i dybden og derved udnytte sin hurtighed. Han havde dog ikke held med sine aktioner og kom ikke frem til en eneste målchance. 

Sanchez – 4

Forventningerne til Sanchez var store inden dagens kamp efter en rigtig god pre-season. Sanchez kunne dog slet ikke ride videre på den gode form og rollen som anfører. Havde få muligheder for at skabe noget farligt offensivt, men var for uskarp i sine aktioner, når de virkelig gjalt. Udover dette, var han, ligesom resten af offensiven, alt for usynlig. 

 

Indskiftere: 

Smalling – 3

Forsvaret blev mere usikkert efter, at han kom ind. Konstellationen mellem Bailly og Lindelöf fungerede bedre end konstellationen mellem Smalling og Lindelöf. Det blev aldrig englænderens kamp, og han fik ikke spillet sig tættere på startopstillingen eller United-fansenes hjerter i denne kamp. 

Fosu-Mensah – U/B

McTominay – U/B

Jones U/B

Chong U/B

Grant U/B

Mitchell U/B

Tuanzebe U/B

Garner U/B

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Manchester United taber til Bayern München i sidste test

Næste artikel

Jones: Vi skal være bedre end i sidste sæson

ANNONCE