Kæmpetalent skriver lang kontrakt med United

Den 17-årige midtbanespiller Kobbie Mainoo har sat sin signatur på en ny, lang kontrakt med Manchester United.

17-årige Kobbie Mainoo er kommet tættere og tættere på førsteholdet med to førsteholdsoptrædener og en længere række bænkpladser i denne sæson.

Og nu bliver han altså belønnet. Midtbanespilleren har nemlig torsdag sat signatur på en ny aftale med Manchester United, der holder ham længere tid i klubben. Det oplyser Manchester United på deres hjemmeside.

Klubben oplyser ikke, hvor lang den nye aftale er, men de skriver, at der er tale om en lang kontraktforlængelse til stortalentet, der var instrumental i sidste sæsons FA Youth Cup-vinderhold.

Mener du, at Kobbie Mainoo bør få en større rolle på førsteholdet, eller er det for tidligt for den 17-årige midtbanemand? Opret en profil på OldTrafford.dk og diskutér dette i kommentarfeltet under artiklen – så er du med i konkurrencen om en United-trøje.

1 kommentar
  1. Synes der er fortidligt med en større rolle, han er kun 17 år gammel, men der er helt sikkert en kæmpe potentiale der skal forløses, han ser rigtig rigtig spændende ud for fremtiden..💪😉 Men jeg er ikke i tvivl om at ETH nok skal infiltrere ham i førsteholdstruppen med den rigtige hastighed.. ❤️🖤 GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

The Times: Qatar fond kigger på Manchester United

Næste artikel

Kvindelige fans ønsker ikke Greenwood tilbage

ANNONCE