Kahn til United?

Transferen virker dog højest usandsynlig, da Manchester United sidste sommer købte amerikanske Tim Howard, som har haft en fantastisk sæson. Samtidig har…

Transferen virker dog højest usandsynlig, da Manchester United sidste sommer købte amerikanske Tim Howard, som har haft en fantastisk sæson. Samtidig har Roy Carroll også vist klasse i de kampe, han har spillet. Det virker derfor usandsynligt, at Manchester United skulle være interesseret i endnu en målmand

Bayern München var også hurtigt ude og afvise dette. Dog vil Kahn ikke selv afvise, at han er interesseret i at flytte fra Bayern.

Hvis jeg får muligheden for at flytte til en topklub, må det være til sommer. Det handler ikke om at flygte fra mine problemer, det vil være en ny udfordring for mig. sagde den 34-årige tyske målmand til SID.

Bayern Münchens manager Uli Hoeness opfordrer Kahn til at snakke med klubben, hvis han virkelig har planer om et klubskifte.

”Hvis Kahn har et problem, skal han snakke med os og ikke med pressen. Han burde endvidere tage et kig på sin kontrakt, som løber indtil 2005. sagde Hoeness til Sky Sports.

Forrige artikel

Queiroz tæt på - Kongen nævnes som mulighed

Næste artikel

PSG kræver mange penge for Heinze

ANNONCE