Kanchelskis’ dom: Det bliver svært, United!

Den tidligere Manchester United-winge, Andrei Kanchelskis, advarer imod at tage for let på aftenens Champions League-opgør mod Shakhtar Donetsk.

– Det bliver meget, meget svært for Manchester United, er jeg bange for.

Så klart lyder budskabet fra Andrei Kanchelskis forud for kampen mod Shakhtar Donetsk, der før nederlaget til Juventus sidste december ikke havde tabt på hjemmebane i 49 kampe.

– Det bliver en meget hård kamp for Manchester United, fordi Shakhtar har en masse dygtige spillere og med hjemmepublikummet i ryggen, er de meget svære at stille noget op imod, fortæller den hidtil eneste ukrainer, der har trukket i United-trøjen, til Manchester Evening News.

– Shakhtar har forbedret sig år efter år, og i de sidste 10 år har de stort set vundet alt, hvad der er at vinde i Ukraine, hvert eneste år. Det har været en stor tid for klubben og deres fans – de elsker det, og er meget passionerede omkring det. Shakhtar har en gruppe af brasilianske spillere på holdet, og de hjælper med til at gøre dem teknisk stærke.

Andrei Kanchelskis nåede at spille hele 161 kampe for Manchester United i perioden 1991 til 1995, og var dermed med til at vinde klubbens første mesterskab i 26 år samt en national double i 1994. I dag er han assistenttræner i russiske FC Volga Nizhny Novgorod.

Forrige artikel

Fergie afslører: Abramovich ville have mig

Næste artikel

Smalling og Welbeck missede holdbussen

ANNONCE