Kaos i England

Inden gårsdagens kamp på Stamford Bridge så fodbold-England frem til endnu en VM-slutrunde, hvor de traditionelt ikke er bange for at udråbe sig selv som…

Inden gårsdagens kamp på Stamford Bridge så fodbold-England frem til endnu en VM-slutrunde, hvor de traditionelt ikke er bange for at udråbe sig selv som verdensmestre på forhånd.

Men det ændrede sig i går. I dag er der ihvertfald krise-stemning i de engelske aviser over Wayne Rooneys skade, som holder ham ude indtil VM starter om 40 dage.

Manchester United meddelte i går aftes, at Rooney ville være ude i 6 uger, men ifølge en ekspert i idrætsskader, så vil Rooney ikke blive klar til Englands gruppekampe.

Roger Roberton mener at den bedste behandling er hvile og en gradvis genoptræning.

“Wayne er ung og har et godt hold omkring ham. Det hovedsagelige er at han ikke overanstrenger sig i genoptræningen. Det er bedre for ham at svømme. Han må gradvist træne sig op og have hviledage imellem. Når man løber, så bliver 40-50% af kroppens vægt lagt over den knoglen han har brækket,” udtaler Robertson til PA Sport.

En af Englands fodboldlegender giver ikke meget håb for sit land før VM:

“Nyheden om Wayne er utrolig sørgelig. Uden ham er vi gået fra at være mulige VM-mestre til at være outsidere. Man kan ikke bare erstatte ham. jeg tror ikke der findes nogen lignende spillere i hverken England eller Europa,” udtalte Sir Bobby Robson til BBC Five Live.

Forrige artikel

Diarra på rundtur

Næste artikel

Ferguson optimistisk

ANNONCE