Kaptajnen tilfreds med McNairs debut

Manchester Uniteds anfører, Wayne Rooney, var imponeret over 19-årige Paddy McNairs præstation i 2-1-sejren over West Ham i lørdags.

Paddy McNair var en ukendt spiller for mange, da han stod på holdkortet i lørdags, da Manchester United tog imod West Ham på Old Trafford. Den unge akademispiller fik debut på grund af skader i midterforsvaret, og Wayne Rooney var stærkt tilfreds med hans indsats:

– Det var formentlig den hårdeste test, han kunne få mod et hold, der sender mange indlæg ind i boksen. Det bliver ikke hårdere rent fysisk, men han klarede det, og vi er alle glade på hans vegne, udtaler Rooney til manutd.com. 

McNair er én af syv akademispillere, som Louis van Gaal har givet chancen på Manchester Uniteds førstehold, og Wayne Rooney forsikrer, at de unge spillere fortsat får chancen på “drømmenes teater”. 

– Selvom vi har ladet Tom Cleverley smutte på lån og Danny Welbeck skifte til Arsenal, så har vi også bragt en ung Manchester-knægt i Tyler Blackett på banen. Han har spillet alle kampe indtil i lørdags.

– Det var en tvungen situation (at starte Paddy McNair i lørdags, red.), men det viser at manageren ikke er bange for at bruge de unge spillere.

 

Forrige artikel

Herrera nu også skadet

Næste artikel

Hummels vil være Dortmund-legende

ANNONCE