Karakterbogen: Bagkæden scorer højest på Craven Cottage

At Manchester United sejrer trækker karaktergennemsnittet væsentligt op, efter at holdet så tandløst ud på Craven Cottage.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

Andre Onana – 7

Tager det, han skal, og måske endda lidt ekstra. Desuden lavede han både flotte lange og korte afleveringer.

Aaron Wan-Bissaka – 6

Willian, som spillede over for Aaron Wan-Bissaka, var den bedste brasilianer på banen i dag, og han udfordrede Wan-Bissaka. Men Uniteds højreback er svær at komme forbi, og det var han også i dag, på trods af at have siddet ude i 2 måneder.

Harry Maguire – 7 (Kampens spiller) 

Er Harry Maguire ved at spille sig ind som fast mand i Uniteds bagkæde? Han spiller i hvert fald godt for tiden, og han blev heller ikke i dag fanget ude af position.

Jonny Evans – 6

Fulhams 9’ere er meget impotente, og det har selvfølgelig også betydning for bagkædens høje karakterer. Men man kan kun slå dem, man står overfor, og Muniz slog sig på Evans og Maguire.

Diogo Dalot – 5

Efter at være blevet ydmyget mod Newcastle laver Dalot et fint comeback i dag. Jeg er sjælendt glad for at se ham spille venstre-back, men han spiller fint i dag.

Scott McTominay – 6

Scott McTominay er ekstremt uheldig med ikke at score i dag. McTominay kæmper altid, og det arbejde, han lægger for dagen, er det mindste, man kan forlange, når tingene ikke fungerer. Hvis hele holdet arbejdede lige så hårdt, ville vi næppe være i så store problemer, som vi er i.

Christian Eriksen – 3 (ud-79)

Vores danske ven var ikke god i dag. Eriksen blev meget fortjent pillet ud efter 79 minutter, måske er han endda heldig, at det ikke skete før. Han er langsom både med og uden bold, og han smider for mange bolde væk i dag.

Antony – 2 (ud-63)

Antony fik på en eller anden måde revet titlen som kampens spiller til sig efter Newcastle-kampen. Det er der ingen chance for i dag. Antony dræbte flere angreb og havde få eller ingen gode aktioner, og hvis jeg hørte rigtigt gennem TV’et, udløste hans udskiftning også et jubelbrøl blandt Manchester Uniteds fans.

Bruno Fernandes – 6

Bruno Fernandes trækker overskrifterne i dag, selvom han ikke spiller specielt godt. På trods af det er det positivt at være med til at afgøre tingene, når vi har allermest brug for det.

Alejandro Garnacho – 5 (ud-90)

Alejandro Garnacho fik lov til at starte inde i dag, fordi Rashford var skadet. Garnacho arbejdede hårdt, men kun få af hans aktioner lykkedes i første halvleg. I starten af anden halvleg var han meget livlig og kom med flere gode forsøg og udfordringer.

Rasmus Hojlund – 4 (ud-79)

Rasmus Højlund var næsten lige så anonym i dag som hans konkurrent på positionen, Martial, plejer at være. Om skylden for dette skal findes hos Højlund eller hans holdkammerater, ved jeg ikke. Sandsynligvis skal den findes et sted imellem.

Erik ten Hag  – 5

Vi spiller ikke særlig godt i dag, men tre point giver både mig og Erik ten Hag et smil på læben, det trækker op. Dog er det stadig svært at se, hvad Erik ten Hag og holdet har trænet på de sidste mange måneder. Hans indskiftning af Pellistri gjorde en forskel i dag.

Indskiftninger:

Pellistri – 7 (ind- 63)

Han gjorde en forskel i dag og blev noteret for en assist.

Mount -5 (ind – 79)

Mount prøver, men det er som om tingene bare ikke vil lykkes for ham.

Martial – 4 (ind – 79)

Martial er igen i dag anonym, da han kommer ind. Han har dog et fint akrobatisk forsøg, som desværre ikke er inde for rammen.

Varane – UB (ind – 90)

3 kommentarer
 1. Karakterbogen er fint balanceret idag.

  Mht Højlund og faktisk også Martial generelt er det godt nok også svære arbetingelser de har at gøre godt med,
  syntes slet ikke holdet offensivt hænger sammen, det hele virker meget tilfældigt og på lykke og fromme.

  Højlund får jo intet at arbejde med og så er det svært at vise sin kvalitet…

  Han får ofte bolden med ryggen til mål og lægger fint af i opspillet men der kommer ingen bolde i dybden eller indlæg med kvalitet….tror også Martial virker så usynlig på toppen fordi gennembrudsfasen er så ringe….

  Det må ETH altså få arbejdet med på træningsbanen i en fart…

  Maguire spiller bare godt og stabilt nu, ingen graverende fejl fra ham længe, fortjent startplads igen, og så spiller han bare videre trods en potentiel hjernerystelse….hmm, men absolut også min MOM.

 2. Synes det virker underligt, at spillerne er så passive, i opspillet. De står stille. Ingen laver løb mod bolden eller i frie rum, og så kan Eriksen hente bolden helt nede ved feltet og kun spille den bagud eller til siden. Når han så endelig spiller den fremad, laver folk en piv ringe tæmning eller står passivt og kigger efter den. Så kan taktikken jo være ligegyldig, når spillerne, undtaget Bruno og Mctominay, ikke gør noget, for at få bolden og skabe frie rum…

 3. OH, enig, jeg ser ihvertfald to årsager, for lidt bevægelse foran og alt for langsom boldomgang….men de to årsager ting hænger sammen, og når modstanderen står dybt så har vi problemer med at spille igennem kæderne….det skyldes nok også mangel på kreativitet på den centralt Eriksen lå for langt tilbage på banen til at kunne spille dybt, så er det kun de lange bolde han kan slå som kan blive farlige, men ikke når modstanderen står dybt.

  Ja der er nok at arbejde med for ETH.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

McTominay: Vi må stå sammen

Næste artikel

Highlights: Bruno banker bolden ind i 'Fergie Time'

ANNONCE