Karakterbogen: Casemiro-skuffelse og stensikker forsvarsprofil

Sejren skulle forsvares hjem, og det giver høje karakterer til de forsvarende krafter på United-holdet. Derudover virker dagens kaptajn også oplagt.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

Har en virkelig god redning i løbet af kampen, men laver også et tvivlsomt boks, hvor han nok bare skulle have grebet den.

Aaron Wan-Bissaka – 8

Flot, endnu en gang af Wan-Bissaka. Har hurtige føder og hans offensive spil bliver bedre og bedre. Derudover er han rigtig stærk defensiv som sædvanlig.

Raphael Varane – 7

Varane kan nu fokuserer 100% på Manchester United, og det virker det også til, at han gør. God arbejdsindsats af franskmanden.

Lissandro Martinez – 8 (Kampens spiller)

Sydamerikansk hidsighed når det er bedst. Licha er endnu en gang fremragende. Han er OVERALT, og kvitterer med et par glidende taklinger, Palace-spillerne kan slå sig på.

Luke Shaw – 7

En god kamp af Shaw, der assisterer Rashford. Dog så englænderen ud til at have det svært i nogle situationer med Olise. Dog altid hårdtarbejdende og god i offensive løb.

Casemiro – 2

Hvad laver Casemiro dog. Torskedumt og sælger holdet fuldstændig. Er ikke iøjnefaldende før det røde kort, men hans momentære idioti gør, at han ryger helt ned på en 2’er, med overvejelser om en 1’er. Hvorfor skal de hænder op og holde omkring halsregionen??

Fred – 7

Rigtig rigtig god kamp af brasilianeren. Er her og der og alle vegne. Får tilkæmpet sig en masse frispark og er god i kombinationsspillet. Meget godkendt.

Antony – 6

God energi af Antony, hvor han tager mange løb. Dog bliver det aldrig rigtig sindssygt farligt, og til tider går det en smule i stå, når han skal dreje foden rundt om bolden 4-5 gange. Bliver smadret i banden ved det røde kort, og får situationen til at eskalerer på et mindre hævntogt efter.

Bruno Fernandes – 8

Træfsikker fra pletten og fremragende arbejde. Løber og løber. Fernandes bærer anførerbindet for det meste for tiden, og han viser, hvorfor det er helt igennem fortjent.

Marcus Rashford – 7

Marcus’ on fire!! Rashford er der igen, og igen, og igen. Nøj hvor er han dog god for tiden. Lad det endelig fortsætte!

Wout Weghorst – 5

Presser godt og er med inde i spillet. Dog går det en anelse for langsomt, og det virker som om, at han ikke får afviklet tingene hurtigt nok i forhold til sine medspillere.

INDSKIFTERE:

Alejandro Garnacho (ind ’60, ud ’91) – 5

Hård skæbne for unge Garnacho, der altså må blive skiftet ud igen efter godt 30 minutter på banen. Han spiller god angrebsfodbold, men virker malplaceret i den fodbold, der skal spilles, når man spiller 10 mod 11. Forhåbentlig forstår den unge argentiner Ten Hags beslutning, for fremadrettet er han skarp!

Marcel Sabitzer – UB

Gjorde det rimelig godt og får måske fejldømt et frispark, der kunne have føret til en scoring. Dejlig energisk og masser af presspil, der helt sikkert kommer til at passe ind i Ten Hags fodbold.

Victor Lindelöf – UB

Harry Maguire – UB

Er du enig i karaktergivningen?

Opret en profil og diskutér dette i kommentarfeltet under artiklen – så er du med i konkurrencen om at vinde en United-trøje.
8 kommentarer
 1. Amen det er satme dumt, at han overhovedet giver dommeren chancen for dømme det rødekort..🤦 Han taber hovedet i situationen desværre, men så var det heller ikke være, men vigtigst af alt, vi fik 3 point på kontoen, en dag hvor Arsenal tabte..💪😁

  1. Jo Martin det er værre med Casimiro, ikke nok med at han kvajer sig gevaldigt, men han står også til 3 dages karantæne…..Det er i sig selv slemt, men vi er faktisk også i problemer på midtbanen i forvejen med Eriksen, Mctominey og De Beek ude med skader….

   Men ja det vigtigste var del følgræug de 3 point men de kom i mål med en dyr pris og det burde de ikke have været.

   Tror også vi “bare” skal koncentrere os om top 4, Arsenal når vi ikke at hente….så skal de gå helt ned og det tror jeg ikke sker.

   GGMU

 2. Forøvrigt helt enig i karakter uddelingen i dag, dog må jeg igen sige at Weghorst simpelthen ikke er i nærheden af at være god nok….decideret fejlkøb desværre, trods hans højde vinder han jo intet nævneværdigt i hovedespillet….og det kan da kun være derfor han er hentet ind på leje, hans teknik og spilopfattelse er langt under resten af holdet…Det er næsten tåkrummende.

  GGMU

   1. Tja vist også det jeg skriver…..men stadig et “fejlkøb”…….klubben betalte vist et pænt tocifret million beløb til Besiktas for at de ville opgive deres lejemål….

    1. Det har du helt ret i. Synes dog også vi skal kigge på, at vi ikke lige just serverer boldene for ham i feltet, som vel er hans force. Det samme gjaldt lidt med Ronaldo. Hans force var jo ikke at få bolden i dybden, men inde i feltet. Jeg savner meget mere bolde, som serveres inde omkring det lille felt, hvor det gør rigtig ondt på modstanderen. Ligeledes bolde, fra baglinjen som sparkes bagud i feltet. Dem er vi rigtig farlige på, men har bare ikke mange af dem. Med så hurtige spillere, så skal der komme meget mere af det. Vi spiller bolden for langsomt rundt. Til siden, lidt frem, tilbage, ud på siden, tilbage, og så helt tilbage. Ligeså snart vi sætter tempo i spillet, løber ud af position, så scorer vi jo. Det så vi i dag, ved mål nr 2.

     1. Jeg er helt med på din pointe med flere indlæg fra kanterne og cut backs inde i feltet, Weghorst har selvfølgelig brug for at blive serviceret for blive farlig, men syntes han er alt for langsom i sine bevægelser og når man har den statur som han har er man nødt til at være mere forudseende eller besidde en højere spilinteligens, han arbejder dog hårdt, det skal han have ros for.

      Der er jo en grund til at han spiller i Burnley eller Besiktas…..Han er ikke god nok, men da vi ikke havde andre muligheder er det vel sådan det nu engang er.

      Men til sommer er der forhåbentligt en ny klassespiller på dem position, det er en de brikker vi absolut skal have i hus.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Uniteds 10 mand forsvarer sejren hjem mod Palace

Næste artikel

Ten Hag efterlyser VAR-tjek på Palace-forseelser

ANNONCE