Uniteds 10 mand forsvarer sejren hjem mod Palace

Manchester United vandt 2-1 på hjemmebane mod Crystal Palace, efter Casemiro-brøler gjorde, at United spillede med 10 mand i omkring en halv time.

Manchester United skulle få revance, efter Crystal Palace sidst stjal point i de døende minutter. Det virkede også som om, at Ten Hags tropper var klar.

Manchester United kom ud til kampen med masser af energi, og allerede efter seks minutter måtte Hughes blokere en bold fra Rashford med hånden, og dermed blev der dømt straffespark.

Her var træfsikre Bruno Fernandes igen på pletten og kunne bringe de røde djævle foran med 1-0.

Kampen gik herefter ned i tempo og var præget af dårligt teknisk spil og lav intensitet.

Det blev dog lidt bedre efter første halvleg, hvor Ten Hags trænerkundskaber virkelig viste sig i Uniteds spil.

Efter en masse små kombinationer endte bolden hos Luke Shaw, der kunne sende et indlæg direkte ind i føderne på Rashford, der køligt satte bolden i nettet til 2-0.

Og så skulle den kamp vidst også være lukket, tænkte man. Det lavede Casemiro dog om på, da han efter 70 minutter under en klynge af aggressioner valgte at tage kvælertag på Hughes. Efter et VAR-tjek blev den ellers så rutinerede brasilianer smidt tidligt i bad.

Crystal Palace pressede nu på mod Uniteds 10-mand og fik hurtigt scoret til 2-1. Efter en lang fight fik Ten Hags tropper, inklusiv en velspillende Sabitzer, holdt Palace fra flere mål, og United vinder derfor 2-1.

2 kommentarer
  1. Igen viser United deres helt store svaghed i denne sæson i min optik, vi kan ikke “dræbe” kampene og køre dem sikkert hjem trods vi er klart det bedste hold på banen, kun alt for sjældent sker det, dette afspejler sig også tydeligt i målscoren.

   I dag fighter vi den hjem, fordi Palce er helt uden tænder og bid…jovist de presser på de sidste 25-30 minutter og kun fordi de med lidt held for chattet kuglen ind på en tilfældighed efter en fodbold bliver det lidt for spændende, super ærgerligt

   Syntes Mølby havde ret i at vi så trætte ud allerede i slutningen af 1.halvleg.

   Måske ETH lige skal forstå at Premier League er verdens hårdeste liga og han derfor er tvunget til at dossere spilletiden for spillerne over en lang og krævende sæson.

   Casimiro kvajer sig helt enormt, og det kostede næsten point i dag, og nu står han vel til 3 dages karantæne, ikke super smart når vi er i underskud af centrale spillere lige nu.

   Men meget vigtige 3 point på kontoen, og når West Ham lige tager point fra Newcastle (1-1 pt) så ser det godt ud i kampen om 3. Pladsen

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Journalist: Anthony Martial igen ude med skade mod Palace

Næste artikel

Karakterbogen: Casemiro-skuffelse og stensikker forsvarsprofil

ANNONCE