Ten Hag efterlyser VAR-tjek på Palace-forseelser

Erik ten Hag er utilfreds med, at der ikke var VAR-tjek på nogle af de forseelser, Palace-spillerne begik i sekvensen, hvor Casemiro fik rødt kort.

Midt i anden halvleg, da Manchester United var foran med 2-0 mod Crystal Palace, fik Casemiro et rødt kort efter en større tumult mellem de to hold i en stor klynge, hvor brasilianeren holdt Palaces Will Hughes i kvælertag.

Ten Hag anerkender, at Casemiro overskred en grænse, men mener også, at der burde have været VAR-tjek på nogle af de forseelser, som Crystal Palace-spillerne begik i samme ombæring.

– Casemiro overskred en grænse, det så vi alle. Men jeg er utilfreds med de ukonsekvente kendelser, og det er ikke kun i denne kamp. Sidst mod Palace fik Martínez en albue i hovedet, og så sidste uge med Eriksen (mod Reading, red.).

– For der var mange andre spillere, der gik over stregen, inklusiv nogle Palace-spillere. Det tjekkede VAR ikke, siger Ten Hag.

Trods det røde kort og kontroversen heromkring, er Ten Hag tilfreds med sit holds indsats, som han mener opfører sig som et hold.

– Vi har et godt hold. Vi holder sammen, og de er der for hinanden. Det kan man se i kampe som disse.

Burde der være andre spillere end Casemiro, der skulle have fået marchordre i situationen? Diskutér det i kommentarfeltet under artiklen, så er du med i konkurrencen om at vinde en Manchester United-trøje.

5 kommentarer
 1. Casemiro gjorde det desværre for let for dommerne at fjerne fokus fra resten, det var sgu dumt, ja. Men det er sgu tid til at rette fokus på næste kamp..

 2. Syntes ETH har en pointe, men Casimiro af alle burde vide at to hænder om halsen på en modstander giver rødt 10 ud af 10 gange….

  Men ETH har ret i at begge de nævnte situationer mere hhv Licha og Eriksen burde have udløst rødt kort, det er inkonsistente kendelser.

  Syntes bare generelt heller ikke at Mariner er blandt de bedste dommere i Premier League….

  GGMU

 3. De kunne sagtens have brugt mere tid på VAR i situationen, men Casemiro gjorde det bare rigtig nemt at afslutte VAR dommen hurtigt, to hænder omkring halsen, så er det sgu desværre ikke studenterhuen der trukker i situationen på Casemiro..🤦 men de er heldigvis kun mennesker som os andre, så de os begår dumme fejl, men mon ikke han har givet en ordentlig røvfuld kvaje bajer..🍻🍺 shit happens

 4. Det synes jeg virkeligt er hårdt dømt…han har fat i ham ja, men det er der ligeså mange andre der har, både røde og hvide…

 5. Udvisning helt korrekt men torske dumt. VAR bkiver ikke brugt korrekt i mange tilfølde, burde helt afskaffes.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Casemiro-skuffelse og stensikker forsvarsprofil

Næste artikel

De Gea efter svær slutfase: Vi viste enorm vilje

ANNONCE