Karakterbogen: Den uruguayanske okse vinder tæt løb

Edinson Cavani bliver med sin vigtige scoring og forbilledlige arbejdsindsats Oldtrafford.dks Man of the Match.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David De Gea – 7
Om det er Hendersons ånde eller den friske Manchester-vind, så virker De Gea mere klar i kasketten for tiden. Sikkerheden i buret spreder sig igen ud igennem TV’et. Tager en vigtig, vigtig redning fra Loftus-Cheek.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Det var ikke AWBs bedste præstation. Er ved åbningsmålet på bagkant i forhold til forsvarslinjen og ophæver offsiden på Lookman. Flittige offensive forsøg, men uden den store kvalitet i dag.

Eric Bailly – 6
Ikke så meget at udsætte på Bailly, der havde en nogenlunde stille dag mod Fulhams offensiv. Kunne måske have gjort mere ved scoringen, men forventer omvendt, at Lookman er offside.

Harry Maguire – 6
Meget af det samme gælder for Maguire som det gør for Bailly. Spiller med stor autoritet, men brænder simpelthen for meget på låget. I dag var han helt nøgen i sit afslutningsforsøg. Det koster en karakter.

Luke Shaw – 8
Det er svært at få nok af Luke Shaw for tiden. Endnu en stor kamp, hvor han i første halvleg kreerer flest chancer for United. En klippe defensivt og et skarpladt våben offensivt. 

Paul Pogba – 8
Svær start fra franskmanden, der så frustreret ud. Langsom i tanke og handling, hvilket kostede et tidligt kort. Lod til at blive et wake up call for Uniteds udskældte 6’er, der virkelig trådte i karakter. Styrede resten af kampen sammen med Fred på midten og blev matchvinder på en sand perle. Raiola eller ej, så er PogBoom ufattelig vigtig for United i øjeblikket.

Fred – 7
Spiller alene som den defensive styrmand i dag. Er virkelig konsekvent i sit presspil, hvor han sidder klistret til modstanderen uden at begå de små frispark. Bandt midten sammen med Pogba.

Bruno Fernandes (ud 95′) – 6
Havde lidt at revanchere efter en sløj præstation mod Liverpool. Er ikke helt så kampdefinerende som han plejer. Spildprocenten er igen til at få øje på, men ender med at stå noteret for en assist på Cavanis mål, selvom Areola nok havde større andel. Fin uden at være prængende i dag.

Mason Greenwood (ud 85′)  – 3
Det er opad bakke for Greenwood, der har efterladt formen i Reykjavik. Fik chancen på højrekanten mod en overkommelig modstander, men skabte tæt på ingenting i dag.

Edinson Cavani  – 8
Den uruguayanske okse bliver ved med at imponere. Knaldhård arbejdsindsats både defensivt og offensivt kronet med et rigtig grimt ‘tab in’. Det er alt der skal til for at blive kampens spiller. Havde man forventet sydamerikanske stjernenykker er man blevet overrasket. Endnu en top, top præstation. Lad os håbe den 33-årige krop kan holde til det.

Anthony Martial (ud 85′) – 2
Den nedadgående kurve forsætter selvom det ikke skulle være muligt. Intet fungerer for Martial, der i de få sekvenser han var på bolden fejlede sine afleveringer, driblinger eller dybdeløb. Stort problem for Solskjær, der står med flere offensive profiler uden selvtillid.

Indskiftere:

Marcus Rashford (ind 85′) – UB

Scott McTominay (ind 85′) – UB

Nemanja Matic (ind 95′) – UB

Ole Gunnar Solskjær – 7

Jeg synes nordmanden stiller det rigtige hold til i dag. Flere ville have givet Shaw et hvil, men historikken fortæller, at hans fysik ikke tåler for mange pauser, hvis niveauet skal opretholdes. Rashford bliver sparret ovenpå flere dårlige præstationer, hvilket efterlod Martial til en startplads selvom det ikke er berettiget. Spiller i dag med en mere offensivt og dynamisk midtbanekonstellation for første gang i Premier League. United er overordnet i kontrol trods en shaky start. Skulle måske have foretaget udskiftningerne 10 minutter før. Overordnet godt løst i dag af Solskjær.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Vi tænker ikke på titelræs

Næste artikel

Pogba glad for scoring efter brændt chance mod Liverpool

Relaterede artikler
Total
0
Share