Karakterbogen: Få lysglimt vinder et point for United

United henter et point på hjemmebane mod Liverpool. Liverpool var klart det bedste hold på banen, men United var alligevel tæt på at stjæle sejren i 2. halvleg.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

André Onana – 8

At Onana kun lukker to mål ind i denne kamp er ubegribeligt. Han leverer selv en stærk indsats og kan ikke gøre noget ved de to mål. Han er blandt Uniteds vigtigste i dag og med 28 skud imod sit mål er han medskyldig i, at United stadig var inde i kampen.

Aaron Wan-Bissaka – 3

Han spiller en blandet kamp, med både gode og dårlige aktioner, lige indtil han begår straffesparket. Det var et meget klodset straffespark, som under ingen omstændigheder må ske og slet ikke på det tidspunkt i kampen. Det trækker gevaldigt ned. Han laver dog en assist på Mainoos mål, men det er ikke hans fortjeneste.

Diogo Dalot – 5

Han spiller over for en velspillende Diaz, der særligt i første halvleg vinder duellen mellem de to. Der er flere aktioner, hvor han bliver afdriblet. I 2. halvleg får han spillet sig op leverer flere vigtige indgreb og lækre tekniske finesser.

Willy Kambwala – 7

Taget i betragtning, at dagens derby var hans første af slagsen, så kommer han rigtig godt ud af kampen. Han virker stærk i en-mod-en-duellerne og fik i flere omgange afvist Darwinson Nunez på hurtighed og styrke. Til gengæld mangler han lidt med bolden, og derfor bliver det ikke til en højere karakter

Harry Maguire – 7

Han leverer også en rigtig brav indsats. Er ligesom sin holdkammerat i midterforsvaret også bedst uden bold i dag.

Casemiro – 3

Puha, han er svær at holde af for tiden. Han virker meget langsom i sine bevægelser og bliver flere gange sat inde på midtbanen. Han har nogle vigtige tacklinger og leverer få gange også nogle gode, men også satsede afleveringer. Så man blandt andet på Uniteds opspil til 2-1-målet.

Mainoo – 6 

Han laver en sand perle af et mål i midten af anden halvleg. Ellers er der faktisk ikke meget mere positivt at berette om hans indsats. Hans første halvleg var rigtig sløj, og måske var det også ham, der ikke dækkede ordentligt op på hjørnesparket på Liverpools første mål. Havde han ikke scoret målet var det blevet til et 3-tal eller 4-tal.

Bruno Fernandes – 5

Han er også helt væk i første halvleg, både defensivt og offensivt. I mange situationer træffer han de forkerte og svære valg i stedet for bare at spille det ‘nemme’. Hans mål til 1-1 er virkelig en genialitet – det må man tage hatten af for. Men generelt mangler han kvalitet i de basale aktioner.

Marcus Rashford – 3

Han spiller ikke sin bedste kamp. Han var en trussel for Liverpools forsvar, og ja, han var en af Uniteds farligste våben i kampen. Men nøj, hvor savner man noget kvalitet fra ham. På den sidste tredjedel træffer han de forkerte afslutninger og mangler virkelig at færdiggøre sine aktioner. Han dribler for meget og har ikke overblik for sine medspillere. Det er ærgerligt, for han bringer sig selv i nogle gode situationer. Noget andet er hans attitude. I en kamp som denne bør han træde mere karakter. Hvis ikke fodboldmæssig, så verbalt.

Alejandro Garnacho – 5

Scorer meget tidligt i kampen, men bliver dømt offside. Han har et kæmpe løbepensum og viser det også i dag. Desværre for ham, så er han ikke farlig nok i de afgørende momenter, og derudover lavede han et dumt boldtab til sidst, som var ved at koste.

Rasmus Højlund – 4

Han taber sin direkte duel til Quansah og Van Dijk. Men hans arbejdsindsats kan man ikke tage fra ham. Det vi savnede fra ham i dag, var tilstedeværelsen og skarpheden foran mål. I de afgørende situationer får han ikke taget det rigtige løb eller den rigtige berøring.

Indskiftninger

Antony (ind 66) – 4

Han er meget anonym i den tid, han er inde. Får ikke rigtig sat sit aftryk på kampen. Kun i det sidste minut får han sat en afslutning ind, men uden skarphed.

Sofyan Amrabat – UB

Mason Mount – UB

4 kommentarer
 1. Tja som nat og dag, mest nat…desværre

  1.halvleg var regulær skandale, vi var slet ikke mødt op til kamp, og er bare slet og ret heldige med ikke at have tabt kampen allerede ved pausefløjt.

  Det blev lidt bedre i 2.halvleg og ret beset kunne man give to sæt karakterer et sæt for hver halvleg

  Men jeg tillægger ikke EtH noget specielt i den ændrede indstilling, og gåpåmod i 2.halvleg, selvfølgelig har EtH vel forhåbenli talt med store bogstaver i pausen og bedt sine spillere stramme op vise noget resoekt for de 70.000 United fans på Old Trafford…

  Jeg ser Brunos flotte mål som katalysatoren for Uniteds “oprejsning”, den gav spillerne troen på en gentagelse af FA Cup kampen, takket være en kæmpe fejl fra Liverpool.

  Den fejl blev så betalt tilbage af Bissaka er i håbløst indgreb som slet ikke burde ske.

  Tror bare vi skal være glade og tilfredse med det ene point idag, og så selvfølgelig at vi bremsede Liverpool og hjalp Arsenal som alt andet lige i min optik helst skal tage titlen i år.

  Glem alt om Champions League næste sæson, del bal er forbi, der skal et meget stort mirakel til, ja der er vel større chance for at Jesus vender tilbage end United tager 5.pladsen.

  Nu ganske det udelukkende om FA Cuppen.

  Ps: EtH laver en fejl da han sætter Amrabet ind før Mount, det er helt vildt at Eriksen er lagt så meget på køl, syntes både gan kunne have gjort en forskel både mod Chelsea forleden og idag Liverpool, han kunne have støbt de “kugler” på de omstillinger der måtte komme når modstanderne var tvunget til at satse offensivt…Men EtH vælger Amrabet som i min optik allerede nu burde have spillet sin sidste kamp for United, men det er åbenbart Eriksens skæbne, desværre.

 2. Enig i det meste. Særligt ift Mainoo, der var ringe i første halvleg og mistede markeringen på Diaz. Jeg synes dog, han var én af de bedste i anden halvleg og måske også var flyttet lidt længere frem på banen af Erik ten Hag.

  I forhold til Wan-Bissaka var jeg selv meget hård ved ham i sekunderne efter straffesparket. Jeg mindes da heller ikke, at den blev vist i langsom gengivelse på tv. Det har jeg så set siden, og jeg må sige, at der er tale om tyk film fra Elliott. Man kan selvfølgelig stadig sige, at Wan-Bissaka tager en unødvendig risiko i feltet. Hvilket – film eller ej – er vanvittig urutineret. Men der skulle aldrig være dømt straffe på den der. Snarere gult kort til Elliott.

 3. Generelt enig i det meste der er skrevet og den om Jesus er god👍
  Det straffe skulle aldrig være dømt, men den dommer er sgu også dårlig.
  ETH efterlyste tidlige en målmand som kunne bruge benene, og det fik han så, MEN han skulle da lære div. forsvarsspillere hvordan man dækker og i eget felt. Den her gang var Dalot helt væk da Diaz scorede, og sådan kunne jeg blive ved!!!
  BF er fortsat ikke min favorit, og de fleste kunne score det mål.
  Uenigheden kommer ved Arsenal, SOM. IKKE. skal vinde PL, deres manager er den største klovn af dem ALLE.👎

  1. Hej Erik

   Jeg vil gerne argumentere for hvorfor jeg helst ser Arsenal som Mestre uagtet at jeg på ingen måde heller syntes om Arteta og især han ageren på sidelinjen, dog må jeg give ham respekt for den måde Arsenal har rejst sig på under hans regime trods alt, præcis det vi jo selv havde håbet på EtH ville have kunne og her tænker jeg også på Artetas indkøb som har været stærke og præcis det som manglede i truppen.

   Hvir Liverpool vinder PL i denne sæson vil de udligne Uniteds rekord på 20 titler, hvis City vinder vil de sætte ny rekord for tilter i træk med 4 stks, lige nu deler vi jo rekorden på de tre.

   Måske ligegyldigt vil nogle sige, men ikke for mig, der for ser jeg helst Arsenal vinde titlen, og så er det bare på ingen sjovt at det lige præcis er vores to allerstørste rivaler der kæmper om titlen mens vi riøoder rundt uden for top 4/5…det gør sgu ondt.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Kobbie Mainoo sender United i front med drømmemål

Næste artikel

Mainoo: »En ubeskrivelig følelse«

ANNONCE